NBA

Κλίπερς: Με Χάρελ στα playoffs

Los Angeles Clippers' Montrezl Harrell plays during an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Tuesday, Feb. 11, 2020, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
Los Angeles Clippers' Montrezl Harrell plays during an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Tuesday, Feb. 11, 2020, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum) AP PHOTO/MATT SLOCUM

Οι Κλίπερς αναμένεται να έχουν κανονικά στην διάθεσή τους τον Μόντρεζλ Χάρελ στα playoffs, αφού ο δυναμικός σέντερ έχει τηρήσει το πρωτόκολλο και έμεινε σε καραντίνα όσο χρειαζόταν μετά την επιστροφή του στο Ορλάντο.

Οι Κλίπερς αναμένεται - αν όλα κυλήσουν ομαλά - να παραταχθούν για πρώτη φορά πλήρεις στην "φούσκα" στο Ορλάντο την πλέον κατάλληλη στιγμή: Όταν ξεκινήσουν τα playoffs.

Όπως αποκάλυψε το ESPN, ο Μοντρεζλ Χάρελ αναμένεται να τεθεί κανονικά στην διάθεση του Ντοκ Ρίβερς για το Game 1 των playoffs κόντρα στους Μάβερικς, αφού θα έχει ολοκληρώσει τις απαιτούμενες ημέρες που βρέθηκε σε καραντίνα μετά την επιστροφή του στο Ορλάντο.

Ο Χάρελ είχε αποχωρήσει από την "φούσκα" τον Ιούλιο προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της γιαγιάς του, η οποία τελικά απεβίωσε. Πριν μερικές ημέρες ωστόσο επέστρεψε στην "φούσκα" και πλέον ετοιμάζεται να φορέσει ξανά την φανέλα των Κλίπερς.

Την φετινή σεζόν ο απόφοιτος του Κολεγίου του Λούιβιλ έχει 18.6 πόντους, 7.1 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 1.1 κοψίματα μέσο όρο σε 28 λεπτά συμμετοχής, όντας ένας εκ των τριών υποψήφιων για το βραβείο του καλύτερου έκτου παίκτη της σεζόν.

AP Photo/Matt Slocum

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ