NBA

Κλίπερς: Ισοφάρισαν ρεκόρ των Σέλτικς, έχοντας 3 σερί χρονιές τον "Κορυφαίο έκτο παίκτη"

Los Angeles Clippers' Montrezl Harrell plays during an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Tuesday, Feb. 11, 2020, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
Los Angeles Clippers' Montrezl Harrell plays during an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Tuesday, Feb. 11, 2020, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum) AP PHOTO/MATT SLOCUM

Με την ανάδειjη του Μοντρέζλ Χάρελ σε "Κορυφαίο Έκτο παίκτη" οι Κλίπερς ισοφάσισαν ένα τρομερό ρεκόρ των Σέλτικς, αφού για 3η φορά το βραβείο κατέληξε στην ίδια ομάδα.

Ο Μοντρέζλ Χαρέλ αναδείχθηκε "Κορυφαίος 6ος παίκτης" στο ΝΒΑ για την σεζόν 2019/20, εξαργυρώνοντας μία σπουδαία σεζόν. Και μαζί βοήθησε τους Κλίπερς να γράψουν ιστορία.

Ο δυναμικός σέντερ πήρε την σκυτάλη από τον - συμπαίκτη του - Λου Γουίλιαμς, ο οποίος κατέκτησε το σχετικό βραβείο τις δύο προηγούμενες χρονιές και ήταν υποψήφιος και φέτος. Κοινώς, οι Κλίπερς είδαν έναν παίκτη τους να κατακτά το σχετικό βραβείο τρεις σερί σεζόν, κάτι που έχει συμβεί άλλη μία φορά στην ιστορία του ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα, η ομάδα που το είχε καταφέρει αυτό νωρίτερα ήταν οι Σέλτικς την δεκαετία του 80'. Τότε, ο Κέβιν ΜακΧέιλ είχε κατακτήσει το σχετικό βραβείο δύο σερί χρονιές (1984, 1985), με τον θρυλικό Μπιλ Γουόλτον να τον ακολουθεί το 1986.

AP Photo/Matt Slocum

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ