NBA

Κλίπερς: Έτοιμος για το ντεμπούτο του ο Πολ Τζορτζ

Κλίπερς: Έτοιμος για το ντεμπούτο του ο Πολ Τζορτζ
AP Photo/Ringo H.W. Chiu AP PHOTO/RINGO H.W. CHIU

Καλά νέα για τους Κλίπερς, αφού όπως έγινε γνωστό ο Πολ Τζορτζ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του την προσεχή Πέμπτη (14/11) κόντρα στους Πέλικανς.

Η αναμονή σιγά-σιγά φτάνει στο τέλος της για τους Κλίπερς. Όπως αποκάλυψε το ESPN, o Πολ Τζορτζ έφτασε στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα της ομάδας του.

με βάση τον προγραμματισμό των Κλίπερς, ο Τζορτζ αναμένεται εκτός απροόπτου να αγωνιστεί για πρώτη φορά την Πέμπτη (14/11) στον αγώνα της ομάδας του Λ.Α με τους Πέλικανς στη Νέα Ορλεάνη. Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι ο Τζορτζ έχει χαρακτηριστεί ως "αμφίβολος" και για τον αγώνα της Τετάρτης (13/11) κόντρα στους Ρόκετς.

Ο Τζορτζ υποβλήθηκε τον περασμένο Ιούνιο σε εγχείριση και στους δύο ώμους του, ακολουθώντας έκτοτε πρόγραμμα αποθεραπείας. Πριν μερικές ημέρες συμμετείχε για πρώτη φορά κανονικά σε προπόνηση των Κλίπερς, σε ένα δείγμα ότι πλέον βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Στο διάστημα της απουσίας του Τζορτζ οι Κλίπερς τα έχουν πάει μία χαρά πάντως, έχοντας ρεκόρ 7-3 έπειτα από 10 αγώνες. Η επιστροφή του στην δράση βέβαια αναμένεται να λύσει τα χέρια του Ντοκ Ρίβερς, που θα μπορέσει να δει επιτέλους μαζί στο παρκέ τον Τζορτζ με τον Κουάι Λέοναρντ.

AP Photo/Ringo H.W. Chiu

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ