NBA

Κλείνει στους Μπακς ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, αυτές θα είναι οι αποδοχές του

Κλείνει στους Μπακς ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, αυτές θα είναι οι αποδοχές του

Παίκτης των Μπακς πρέπει να θεωρείται ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, που θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα του Μιλγουόκι.

Λίγες μέρες μετά από τη συμφωνία με τον αδελφό του Μπρουκ Λόπεζ, Ρόμπιν, οι Μπακς ετοιμάζονται να δημιουργήσουν και δεύτερο δίδυμο αδελφών στο ρόστερ τους καθώς βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Θανάση Αντετοκούνμπο που δεν ενσωματώθηκε στην καλοκαιρινή τους ομάδα για το Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας , αλλά γυρίζει στο ΝΒΑ (είχε παίξει δύο ματς με τους Νιου Γιορκ Νικς τη σεζόν 2015/16, όταν είχε υπογράψει δύο δεκαήμερα συμβόλαια) για να παίξει αυτή τη φορά στο πλευρό του αδελφού του, Γιάννη.

Ο 27χρονος περιφερειακός που είχε 4.2 πόντους και 1.8 ριμπάουντ ανά 12:03 συμμετοχής σε 29 αγώνες της EuroLeague 2018/19, θα πάρει το 14ο συμβόλαιο των Μπακς που έχουν ήδη στο ρόστερ τον Κρις Μίντλετον, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον Μπρουκ Λόπεζ, τον Τζον Λουρ, το Τζορτζ Χιλ, τον Ερσάν Ιλιασόβα, τον Ρόμπιν Λόπεζ, τον Ντι Τζέι Γουίλσον, τον Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, τον Πατ Κόνακτον, τον Γουέσλι Μάθιους και τον Στέρλινγκ Μπράουν.

Η ομάδα του Μιλγουόκι θα προσπαθήσει, πάντως, να ανταλλάξει έναν εκ των Ιλιασόβα - Λουρ, αν όχι και τους δύο, ώστε να αποσυμφορήσει το μισθολόγιό της που έχει ξεπεράσει πλέον τα 126 εκατομμύρια δολάρια για τη σεζόν 2019/20.

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΝΤΕ ΚΟΛΟ

Ο Αντετοκούνμπο θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές που θα αγγίξουν τα τρία εκατομμύρια δολάρια. Ο διεθνής περιφερειακός αναμένεται πάρει το minimum που στη δική του περίπτωση φτάνει τα 1.445.697 δολάρια τη σεζόν 2019/20 και τα 1.517.981 δολάρια τη σεζόν 2020/21.

Οι Μπακς ενδιαφέρθηκαν και για τον Νάντο Ντε Κολό, όπως ο ίδιος δήλωσε στην Equipe, τελικά όμως δεν ασχολήθηκαν περισσότερο μαζί του ίσως επειδή οι Τορόντο Ράπτορς είχαν τα δικαιώματά του. Μπορούσαν να του καταθέσουν πρόταση, ωστόσο θα έπρεπε να περιμένουν για να μάθουν αν οι Καναδοί θα την ισοφάριζαν, με αποτέλεσμα να αποφύγουν αυτή τη διαδικασία και τελικά να προτιμήσουν τον γεμάτο ενέργεια Θανάση Αντετοκούνμπο.

ΤΟ DEPTH CHART ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

PG: Έρικ Μπλέντσο, Τζορτζ Χιλ

SG: Γουέσλι Μάθιους, Στέρλινγκ Μπράουν, Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο

SF: Κρις Μίντλετον, Πατ Κόνακτον, Θανάσης Αντετοκούνμπο

PF: Γιάννης Αντετοκούνμπο, Ερσάν Ιλιασόβα, Τζον Λουρ, Ντι Τζέι Γουίλσον

C: Μπρουκ Λόπεζ, Ρόμπιν Λόπεζ

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ