NBA

Κλείδωσε η πρώτη τριάδα του NBA Draft 2019

Duke forward RJ Barrett (5) shoots around Kentucky forward Reid Travis (22) during the first half of an NCAA college basketball game at the Champions Classic in Indianapolis on Tuesday, Nov. 6, 2018. (AP Photo/AJ Mast)
AP Photo/AJ Mast AP PHOTO/AJ MAST

Μόνο με... θαύμα θα σπάσει η τριάδα του ΝΒΑ Draft 2019. Πέλικανς, Γκρίζλις και Νικς ξέρουν ήδη σε ποιους θα επενδύσουν το βράδυ της 20ης Ιουνίου.

Τρεις εβδομάδες έμειναν για το NBA Draft 2019 και φαίνεται πλέον πως γνωρίζουμε τους τρεις παίκτες που θα επιλέξουν κατά σειρά οι Πέλικανς, οι Γκρίζλις και οι Νικς. Ο Ζάιον Γουίλιαμσον θα είναι ο εκλεκτός της ομάδας της Νέας Ορλεάνης, η οποία θέλει να μπει σε μια νέα εποχή δίνοντας τον Άντονι Ντέιβις για το καλύτερο πακέτο παικτών και draft picks, ο Τζα Μοράντ θα είναι αυτός στον οποίο θα επενδύσει η ομάδα του Μέμφις και ο Αρ Τζέι Μπάρετ ο σταρ που αναζητούν οι Νεοϋορκέζοι για να ξεφύγουν από τον πάτο της Ανατολικής Περιφέρειας.

Δεν υπήρχε περίπτωση οι Πέλικανς να μην πάρουν τον Γουίλιαμσον στο νούμερο 1. Οι Γκρίζλις, από την άλλη, είχαν βάλει τον Μοράντ στο στόχαστρό τους ώστε να δημιουργήσουν ένα νεανικό ταλαντούχο δίδυμο κοντού-ψηλού με τον Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ. Στο Μέμφις ζήτησαν από τον Μπάρετ να προπονηθεί για εκείνους, ο Καναδός περιφερειακός αρνήθηκε λέγοντας πως λατρεύει το Μάντισον Σκουέρ Γκάρτεν και κάπως έτσι ξεκαθάρισε προς κάθε κατεύθυνση πως θέλει να παίξει στους Νικς. Και μόνο στους Νικς.

Το NBA Draft 2019 θα γίνει στις 20 Ιουνίου στο Barclays Center του Μπρούκλιν.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ