NBA

Κλέι Τόμπσον: Θα παίξει στο Space Jam 2 στο πλευρό του ΛεΜπρον

Κλέι Τόμπσον: Θα παίξει στο Space Jam 2 στο πλευρό του ΛεΜπρον
(AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II)

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς έχει δυσκολευτεί αρκετά να βρει συμπρωταγωνιστές για το Space Jam 2, αλλά ο Κλέι Τόμπσον αποφάσισε να πάρει μέρος στην ταινία και να βρεθεί στο πλευρό του "Βασιλιά".

Εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει γνωστό πως θα κυκλοφορήσει το σίκουελ του Space Jam, με τον ΛεΜπρον Τζέιμς σε ρόλο πρωταγωνιστή. Ο "Βασιλιάς" άρχισε τις επαφές για να βρει τους κατάλληλους συμπρωταγωνιστές, ωστόσο οι αρνητικές απαντήσεις ήταν πολλές. Για διάφορους λόγους. Μεταξύ αυτών που είπαν όχι ήταν κι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Τελικά, όμως, η λύση βρέθηκε. Κι αυτή ακούει στο όνομα... Κλέι Τόμπσον.

"Ολοι πιστεύουν πως ο Κλέι Τόμπσον θα παραμείνει κατά πάσα πιθανότητα στους Γουόριορς. Και συμφωνώ σε αυτό. Αλλά έμαθα κάτι αυτή την εβδομάδα που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα. Ότι ο Τόμπσον έχει συμφωνήσει να πάρει μέρος στο Space Jam 2", ανέφερε ο Τζέισον ΜακΙντάρι του FOX Sports.

"Πιστεύω πως μετά τους τελικούς θα έχουμε την ανακοίνωση για τη συμμετοχή του Κλέι Τόμπσον στο Space Jam 2", συμπλήρωσε. Αυτό που μένει, λοιπόν, είναι το τυπικό της υπόθεσης κι από εκεί και πέρα θα φανεί κατά πόσο η συγκεκριμένη απόφαση έχει σχέση και με το αγωνιστικό μέλλον του σουτέρ των Γουόριορς.

(AP Photo/Frank Franklin II)

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ