NBA

Κινητοποίηση από το ΝΒΑ για παροχή βοήθειας στον Ντελόντε Γουέστ

In this Oct. 15, 2012 photo, Dallas Mavericks guard Delonte West (13) moves the ball against the Houston Rockets in the 123-104 Mavericks win in a preseason NBA basketball game in Dallas. West has been suspended for conduct detrimental to the team. Team spokeswoman Sarah Melton said Tuesday, Oct. 16, 2012, that coach Rick Carlisle didn't indicate how long the suspension would be. (AP Photo/Tony Gutierrez)
In this Oct. 15, 2012 photo, Dallas Mavericks guard Delonte West (13) moves the ball against the Houston Rockets in the 123-104 Mavericks win in a preseason NBA basketball game in Dallas. West has been suspended for conduct detrimental to the team. Team spokeswoman Sarah Melton said Tuesday, Oct. 16, 2012, that coach Rick Carlisle didn't indicate how long the suspension would be. (AP Photo/Tony Gutierrez) AP

Η NBPA, ο Ντοκ Ρίβερς και ο Τζαμίρ Νέλσον κινητοποιούνται για να βοηθήσουν τον Ντελόντε Γουέστ, μετά την νέα φωτογραφία στην οποία τον έδειχνε να ζητιανεύει σε συνοικία του Ντάλας.

Ο Ντελόντε Γουέστ συνεχίζει να βιώνει δραματικές καταστάσεις, καθώς έγινε viral η φωτογραφία που τον δείχνει να ζητιανεύει στο Ντάλας. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, καθώς και στο πρόσφατο παρελθόν ένα βίντεο που τον έδειχνε άστεγο και να ξυλοκοπείται, βρήκε το φως της δημοσιότητας.

H NBPA (ένωση των παικτών) ο πρώην προπονητής του, Ντοκ Ρίβερς και ο άλλοτε συμπαίκτης του στο κολέγιο, Τζαμίρ Νέλσον, θέλουν να έρθουν σε επαφή μαζί του, προκειμένου να τον βοηθήσουν και να τον βγάλουν από την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται.

Τον Ιανουάριο ο GM των Σέλτικς, Ντάνι Έιντζ, είχε προσπαθήσει να τον βοηθήσει, όπως έκανε γνωστό μέσω δήλωσής του: " Ο Ντελόντε έχει κάποια προβλήματα και κάποιες δίκες που προσπαθεί να αντιμετωπίσει στην ζωή του, και απλά ελπίζω να μπορέσει τα επιδιορθώσει και να επανέλθει σε καλό μονοπάτι".

Κινητοποίηση από το ΝΒΑ για παροχή βοήθειας στον Ντελόντε Γουέστ

AP Photo/Tony Gutierrez

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ