ΜΠΑΣΚΕΤ

Κίνηση-έκπληξη με "σκληρό" σέντερ οι Λέικερς!

Κίνηση-έκπληξη με "σκληρό" σέντερ οι Λέικερς!

Πολύπειρος σέντερ μένει ελεύθερος από την ομάδα του και οι Λος Άντζελες Λέικερς περιμένουν στη... γωνία για να τον βάλουν στο ρόστερ τους! (VIDEO)

Βράδυ Σαββάτου κι ο δημοσιογράφος Μαρκ Στάιν έριξε μια μικρή "βόμβα" που έχει όμως αρκετό ενδιαφέρον. Έγραψε στο Twitter του πως οι παράγοντες των Φοίνιξ Σανς βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Τάισον Τσάντλερ, ώστε να τον αποδεσμεύσουν (άμεσα), με τον πολύπειρο σέντερ να έχει ήδη ξεχωρίσει όπως όλα δείχνουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 36χρονος σέντερ που είχε γίνει draft στο νούμερο 2 από τους Λος Άντζελες Κλίπερς το 2001, έχει περάσει από τους Μπουλς, τους Χόρνετς, τους Μπόμπκατς, τους Μάβερικς, τους Νικς, τους Μάβερικς για δεύτερη φορά και από το 2015 μέχρι σήμερα ανήκει στους Σανς. Βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, θα πάρει ένα καλό ποσό από τα 13.585 εκατομμύρια που προβλέπουν οι ετήσιες αποδοχές του και στη συνέχεια θα υπογράψει στους Λέικερς μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Η ομάδα του Λος Άντζελες χρειάζεται έναν "σκληρό" ψηλό που θα μοιράζεται τα λεπτά στη θέση του σέντερ με τον Τζαβέιλ ΜακΓκι κι ο γεννημένος στο Χάνφορντ της Καλιφόρνια Τσάντλερ είναι μια εξαιρετική λύση που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Σε 1086 αγώνες στο ΝΒΑ έχει μέσο όρο 8.6 πόντων (60% στα δίποντα, 65% στις βολές), 9.3 ριμπάουντ και 1.2 κοψίμάτων ανά 28.2 λεπτά συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ