NBA

Κινγκς: Παραβίασε την καραντίνα ο Χολμς

Sacramento Kings forward Richaun Holmes during the second half of an NBA basketball game against the Minnesota Timberwolves in Sacramento, Calif., Thursday, Dec. 26, 2019. The Timberwolves won, in double-overtime, 105-104.(AP Photo/Rich Pedroncelli)
Sacramento Kings forward Richaun Holmes during the second half of an NBA basketball game against the Minnesota Timberwolves in Sacramento, Calif., Thursday, Dec. 26, 2019. The Timberwolves won, in double-overtime, 105-104.(AP Photo/Rich Pedroncelli) AP

Ο σέντερ των Σακραμέντο Κινγκς, Ρισόν Χολμς, παραβίασε την καραντίνα στο Ορλάντο στην προσπάθειά του να παραλάβει το φαγητό που είχε παραγγείλει.

Μετά τον Μπρούνο Καμπόκλο των Χιούστον Ρόκετς, ακόμη ένας παίκτης παραβίασε την καραντίνα στο Ορλάντο και θα υποστεί τις συνέπειες. Ο λόγος για τον σέντερ των Σακραμέντο Κινγκς, Ρισόν Χολμς, ο οποίος χωρίς να το καταλάβει (;) βγήκε εκτός της "φούσκας" στο Ορλάντο προκειμένου να παραλάβει το φαγητό του που είχε παραγγείλει!

Ο Χολμς πλέον θα πρέπει να μείνει σε καραντίνα για ακόμη οκτώ ημέρες, ενώ ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ζήτησε συγνώμη για την απερισκεψία του.

Photo credits: AP Photo/Rich Pedroncelli

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ