NBA

Κέβιν Ντουράντ: "Οκλαχόμα Σίτι, ας ξεχάσουμε όσα έγιναν..."

OAKLAND, CA - FEBRUARY 6:  Kevin Durant #35 of the Golden State Warriors and Paul George #13 of the Oklahoma City Thunder on February 6, 2018 at ORACLE Arena in Oakland, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, user is consenting to the terms and conditions of Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2018 NBAE (Photo by Noah Graham/NBAE via Getty Images)
OAKLAND, CA - FEBRUARY 6: Kevin Durant #35 of the Golden State Warriors and Paul George #13 of the Oklahoma City Thunder on February 6, 2018 at ORACLE Arena in Oakland, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, user is consenting to the terms and conditions of Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2018 NBAE (Photo by Noah Graham/NBAE via Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Κέβιν Ντουράντ έριξε γέφυρες προς την Οκλαχόμα Σίτι! Δήλωσε πως θα παρακολουθήσει την τελετή για την απόσυρση της φανέλας του Νικ Κόλισον και ζήτησε από τον κόσμο να ξεχάσει όσα έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν.

Το καλοκαίρι θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί το επόμενο συμβόλαιο της καριέρας του καθώς οι εκτιμήσεις λένε πως θα κάνει opt-out από τη συμφωνία του με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και θα αφήσει 31.500.000 δολάρια στην άκρη για να πάρει περισσότερα χρόνια είτε στους "Πολεμιστές", είτε σε κάποια άλλη ομάδα που θα του προσφέρει αυτά που έχει ανάγκη. Ο Κέβιν Ντουράντ θα είναι ένα από τα "καυτά" ονόματα της αγοράς, οι οπαδοί των Θάντερ ονειρεύονται να τον δουν πίσω στην Οκλαχόμα Σίτι και η αλήθεια είναι πως όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο εφικτό/λογικό φαίνεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο, παρά τις μεγάλες δυσκολίες στο οικονομικό κομμάτι.

Προς το παρόν, ο Ντουράντ παραδέχθηκε στο ESPN πως θα ταξιδέψει στην Οκλαχόμα Σίτι για να παρακολουθήσει την τελετή για την απόσυρση της φανέλας του Νικ Κόλισον, η οποία θα γίνει στις 20 Μαρτίου στην αναμέτρηση με τους Τορόντο Ράπτορς, καθώς οι Γουόριορς θα παίξουν στις 19/3 στη Μινεάπολις με τους Τίμπεργουλβς και στις 21/3 στην Oracle Arena με τους Πέισερς.

" Αυτό το group ήταν τόσο σπουδαίο, αυτό το group που υπήρχε από το 2010 έως τη μέρα που αποχώρησα από εκεί. Ήρθε η ώρα να ξεχάσουμε όσα έγιναν, να αφήσουμε όλες αυτές τις καταστάσεις στο παρελθόν και να έρθουμε ξανά κοντά, ειδικά αυτή τη φορά, ειδικά για να τιμήσουμε τον Νικ" δήλωσε ο Ντουράντ στο ESPN, με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι να εξηγεί πως οι παράγοντες των Θάντερ έχουν ήδη ενημερωθεί για την επιθυμία του πρώην παίκτη τους, αλλά να μην ενδιαφέρονται για τον επαναπατρισμό του. Αυτό, βέβαια, θα φανεί το καλοκαίρι, όταν ο KD θα είναι free agent και θα μπορεί να δεχθεί προτάσεις από κάθε ομάδα της Λίγκας.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ