ΜΠΑΣΚΕΤ

Κέρδισαν στο ρελαντί, χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μπακς

Milwaukee Bucks' Eric Bledsoe looks to pass during the second half of an NBA basketball game against the Cleveland Cavaliers Monday, Dec. 10, 2018, in Milwaukee. (AP Photo/Morry Gash)
AP Photo/Morry Gash AP PHOTO/MORRY GASH

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μην αγωνίζεται λόγω ενοχλήσεων στον αυχένα, οι Μπακς επιβλήθηκαν χωρίς να ζοριστούν ιδιαίτερα με 108-92 των Καβαλίερς.

Περίπου μία ώρα πριν το τζάμπολ του αγώνα των Μπακς με τους Καβαλίερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τέθηκε εκτός λόγω ενοχλήσεων στον αυχένα. Όπως αποδείχθηκε, αυτό είχε ελάχιστη σημασία για τους Μπακς κόντρα στο αδύναμο Κλίβελαντ, το οποίο κατέβαλλαν με... συνοπτικές διαδικασίες με 108-92.

Το Μιλγουόκι έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του και ξέφυγε με 31-18 στην πρώτη περίοδο και 59-41 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Έκτοτε μπήκε σε λογική... συντήρησης, με το μόνο ενδιαφέρον του κόσμου να είναι οι επευφημίες στο πρόσωπο του Μάθιου Ντελεβεντόβα, ο οποίος επέστρεψε για πρώτη φορά ως αντίπαλος έπειτα από την προ ημερών ανταλλαγή του στους Καβαλίερς για χάρη του Τζορτζ Χιλ.

Ο Έρικ Μπλέντσο με 20 πόντους και 12 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Μάλκολμ Μπρόγκντον να προσθέτει 18 πόντους και τον Κρις Μίντλετον 16 πόντους. Ο Τζορτζ Χιλ είχε στο ντεμπούτο του 2 πόντους με 1/2 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 0/1 βολή, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 13 λεπτά συμμετοχής.

Για τους Καβαλίερς, ο Λάρι Νανς είχε 16 πόντους και 7 ριμπάουντ, ο Κόλιν Σέξτον είχε 15 πόντους (αλλά με 5/18 σουτ) και ο Τρίσταν Τόμπσον 12 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Κέρδισαν στο ρελαντί, χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μπακς

AP Photo/Morry Gash

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ