ΜΠΑΣΚΕΤ

Κέρδισαν οι Σπερς, έγραψε ιστορία ο Πόποβιτς

San Antonio Spurs head coach Gregg Popovich, right, talks to Spurs guard Derrick White during the second half of an NBA basketball game against the Utah Jazz, Sunday, Dec. 9, 2018, in San Antonio. San Antonio won 110-97. (AP Photo/Darren Abate)
AP Photo/Darren Abate AP PHOTO/DARREN ABATE

Παίζοντας... όσο χρειαζόταν, οι Σπερς κέρδισαν με 111-86 τους Σανς και βοήθησαν τον Γκρεγκ Πόποβιτς να γράψει ιστορία, αφού ξεπέρασε σε νίκες τον θρυλικό Πατ Ράιλι.

Οι Σπερς... ισορρόπησαν. Στην κυριολεξία, αφού μετά τη νίκη τους με 111-86 επί των Σανς (3η σερί μετά από τις 2 συνεχόμενες ήττες που γνώρισαν), έχουν πλέον ρεκόρ 14-14 και μπορούν να αισιοδοξούν για το μέλλον. Παράλληλα, έδωσαν την ευκαιρία στον προπονητή τους, Γκρεγκ Πόποβιτς, να γράψει ιστορία, αφού αυτή ήταν η 1211η νίκη της καριέρας του στου ΝΒΑ, χάρη στην οποία ξεπέρασε τον θρυλικό Πατ Ράιλι και πλέον βρίσκεται μόνος του στην 4η θέση των προπονητών με τις περισσότερες νίκες στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Οι Σπερς δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κόντρα στο Φοίνιξ, που όσο απουσιάζει λόγω τραυματισμού ο Ντέβιν Μπούκερ θυμίζει όλο και περισσότερο ομάδα της... G-League, έχοντας πλέον ρεκόρ 4-24 και 10 συνεχόμενες ήττες. Το Σαν Αντόνιο ξέφυγε από νωρίς στο σκορ, έκλεισε το πρώτο ημίχρονο προηγούμενο με 59-46 και δεν κοίταξε ποτέ πίσω, φτάνοντας σε μία εύκολη νίκη.

Ο Μπριν Φορμπς με 24 πόντους και 11 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον ΛαΜάρκους Όλντριτζ να προσθέτει 18 πόντους και τον Ντάντε Κάνινγκχαμ 14 πόντους.

Για τους Σανς, ο Τι Τζέι Γουόρεν είχε 23 πόντους, ο Ντε'Αντονι Μέλτον 17 πόντους και ο ΝτιΆντρε Έιτον 12 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Κέρδισαν οι Σπερς, έγραψε ιστορία ο Πόποβιτς

AP Photo/Darren Abate

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ