NBA

Κερ: "Ο τραυματισμός του Ντουράντ είναι πιο σοβαρός από ότι νομίζαμε"

Κερ: "Ο τραυματισμός του Ντουράντ είναι πιο σοβαρός από ότι νομίζαμε"
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο Στιβ Κερ δήλωσε ότι ο τραυματισμός του Κέβιν Ντουράντ στην δεξιά γάμπα είναι πιο σοβαρός από ότι εκτιμήθηκε αρχικά, με τους Γουόριορς να βρίσκονται σε στάση αναμονής.

Ο Κέβιν Ντουράντ τέθηκε εκτός για τα Game 3, 4 και - αν γίνει αγώνας - 5 στην σειρά με τους Μπλέιζερς, με τους Γουόριορς να ανακοινώνουν ότι η περίπτωσή του θα επανεξεταστεί σε μία εβδομάδα. Αν κρίνει ωστόσο κάποιος από τις δηλώσεις του Στιβ Κερ μετά το Game 2 με το Πόρτλαντ ( νίκη με 114-111 ), δεν υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία στο Γκόλντεν Στέιτ.

Ο τεχνικός των Γουόριορς ρωτήθηκε για το αν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα επιστροφής του Ντουράντ στην δράση, με την απάντησή του να φέρνει προβληματισμό. " Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσει να βελτιώνεται η κατάστασή του και η αλήθεια είναι ότι έχει κάνει πρόοδο. Είναι λίγο πιο σοβαρός ο τραυματισμός από ότι νομίζαμε στην αρχή, αλλά θα δούμε τι θα γίνει" δήλωσε αρχικά ο Κερ, για να συμπληρώσει:

"Λαμβάνει θεραπεία όλη τη μέρα και κάνει σπουδαία δουλειά είναι αφοσιωμένος στον στόχο του. Ελπίζουμε να επιστρέψει κάποια στιγμή, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει".

Ο Ντουράντ τραυματίστηκε στην τρίτη περίοδο του Game 5 με τους Ρόκετς στις 8 Μαϊου και έκτοτε βρίσκεται εκτός δράσης. Στο διάστημα της απουσίας του οι Γουόριορς επιβλήθηκαν των Ρόκετς στο Game 6 μέσα στο Χιούστον και προκρίθηκαν στους Τελικούς της Δύσης, όπου κατάφεραν να επικρατήσουν των Μπλέιζετς στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς, παίρνοντας προβάδισμα με 2-0 νίκες.

Την φετινή σεζόν ο Ντουράντ είχε 26 πόντους, 6.4 ριμπάουντ και 5.9 ασίστ μέσο όρο σε 34.6 λεπτά συμμετοχής στην κανονική περίοδο, ενώ στα playoffs έχει 34.2 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 4.9 ασίστ μέσο όρο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι κάποιοι άνθρωποι των Γουόριορς έχουν αναφέρει σε συζητήσεις τους ότι ο ΝτεΜάρκους Κάζινς (ρήξη τετρακεφάλου) είναι πιο κοντά στην επιστροφή του στα παρκέ από τον Ντουράντ.

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ