NBA

Κερ για Κάρι: "Στην καλύτερή του φάση, σωματικά και πνευματικά"

Κερ για Κάρι: "Στην καλύτερή του φάση, σωματικά και πνευματικά"
AP Photo/Ted S. Warren AP PHOTO/TED S. WARREN

Ο Στιβ Κέρι δήλωσε πως θεωρεί ότι ο Στεφ Κάρι βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του, τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά.

Η φετινή σεζόν θα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες για τους Γουόριορς, αφού ο Στεφ Κάρι θα έχει τεράστιο βάρος στους ώμους του μετά τις αποχωρήσεις των Ντουράντ - Ιγκουοντάλα και τον τραυματισμό του Κλέι Τόμπσον. Ο Στιβ Κερ ωστόσο δεν ανησυχεί και έχει ένα επιχείρημα για αυτό: Θεωρεί ότι ο σταρ του βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του.

Μιλώντας στα ΜΜΕ, ο τεχνικός των Γουόριορς ερωτήθηκε σχετικά με το τι περιμένει από τον Κάρι και φρόντισε να τον αποθεώσει: " Θα κάνει τα συνηθισμένα. Δεν περιμένω τίποτα διαφορετικό από ότι έχει κάνει τα πέντε τελευταία χρόνια, όταν ήταν ξεχωριστός, κατακτώντας δύο βραβεία MVP και έγινε ένας από τους 5 καλύτερους παίκτες στον κόσμο".

Ο Κερ όμως δεν έμεινε εκεί, παρά πρόσθεσε στην συνέχεια: " Είχε μία τρομερή πενταετία. Για εμένα βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Έχει δει κάθε άμυνα που του έχουν ρίξει πάνω του και είναι έτοιμος για μία σπουδαία σεζόν. Βρίσκεται στην καλύτερή του φάση, τόσο από άποψη ηλικίας, όσο και από άποψη δύναμης και φυσικής κατάστασης. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι, γιατί είναι ένας απίστευτος παίκτης".

AP Photo/Ted S. Warren

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ