NBA

Κέμπα Γουόκερ: "Παίζω άθλια"

Κέμπα Γουόκερ: "Παίζω άθλια"
AP Photo/Ashley Landis AP PHOTO/ASHLEY LANDIS

Ο Κέμπα Γουόκερ ανέλαβε μέρος της ευθύνης μετά την ήττα των Σέλτικς από τους Χιτ, λόγω της αστοχίας του, όχι μόνο σε αυτό, αλλά στα τελευταία τρία παιχνίδια της Βοστώνης.

Ο Κέμπα Γουόκερ δήλωσε μετά το Game 1 με τους Χιτ ( ήττα με 114-117), ότι πρέπει να είναι καλύτερος προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του να προκριθεί στους Τελικούς του ΝΒΑ.

Ο All Star γκαρντ σημείωσε μεν 19 πόντους, ωστόσο είχε 6/19 σουτ (1/9 τρίποντα). Στα τελευταία τρία παιχνίδια δε (στα Game 6&7 με Ράπτορς και το Game 1 με τους Χιτ) είχε 13/43 σουτ, αλλά και 3/22 τρίποντα, με αποτέλεσμα να πάρει την ευθύνη πάνω του.

Ο γκαρντ των Σέλτικς δήλωσε σχετικά: " Απλά παίζω άθλια, για να είμαι ειλικρινής. Δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά πρέπει να είμαι καλύτερος. Πρέπει να παίζω καλύτερα για την ομάδα και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Πρέπει να παίρνω καλύτερες αποφάσεις και σε γενικές γραμμές να είμαι πιο εύστοχος".

Ο κόουτς των Σέλτικς, Μπράντ Στίβενς, από την πλευρά του σχολίασε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο 30χρονος γκαρντ, ωστόσο τον κάλυψε κιόλας: " Έχουν σπουδαίους αθλητές (οι Χιτ). Κάποιοι από τους γκαρντ είναι ικανοί να αμυνθούν μπροστά, και μετά ο Μπαμ (Αντεμπάγιο) έπαιζε εξαιρετικά στις αλλαγές στα σκριν στο Πικ εν Ρολ. Είναι ένας καταπληκτικός αμυντικός. Οπότε πρέπει να ανακαλύψουμε νέους τρόπους για να επιτεθούμε, ιδιαίτερα στις σετ επιθέσεις".

AP Photo/Ashley Landis

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ