NBA

Κάζινς για τους αμφισβητίες του Ντουράντ: "Να πάνε να γαμ..."!

Κάζινς για τους αμφισβητίες του Ντουράντ: "Να πάνε να γαμ..."!
AP Photo/Matt Slocum AP PHOTO/MATT SLOCUM

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς ξέσπασε όταν ρωτήθηκε για το τι πιστεύει για αυτούς που έλεγαν ότι ο Ντουράντ δεν επέστρεφε για να προστατευθεί, ενώ αποκάλεσε "σκουπίδια" τους φιλάθλους των Ράπτορς.

Στο Γκόλντεν Στέιτ το κλίμα είναι βαρύ παρά τη νίκη με 106-105 επί των Ράπτορς στο Game 5 των τελικών του ΝΒΑ . Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον τραυματισμό του Κέβιν Ντουράντ στον αχίλλειο τένοντα , με τον ΝτεΜάρκους Καζινς να ξεσπά μετά το παιχνίδι έπειτα από σχετικές ερωτήσεις.

Ο θηριώδης σέντερ μιλούσε στα ΜΜΕ όταν ρωτήθηκε για το ποια είναι η άποψή του για το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες πολύς κόσμος υποστήριζε ότι ο Κέβιν Ντουράντ μπορούσε να επιστρέψει στην δράση, αλλά δεν το έκανε επειδή το καλοκαίρι είχε δικαίωμα να μείνει ελεύθερος. Και η απάντησή του τα έλεγε ολα: " Να πάνε να γαμ...ουν. Να πάνε να γαμ...ουν."

Ακολούθως ο Κάζινς ρωτήθηκε στην συνέχεια να πει την άποψή του για τους φιλάθλους των Ράπτορς, οι οποίοι στην αρχή φάνηκε να πανηγυρίζουν όταν είδαν τον Ντουράντ να τραυματίζεται , πριν τον αποθεώσουν, λέγοντας με νόημα: " Σκουπίδια. Σκουπίδια. Όπως έχω πει όμως, ο κόσμος μας έχει για είδωλα ως αθλητές, δε μας βλέπει σαν ανθρώπους. Όλοι εστιάζουν στο τι μπορούμε να κάνουμε μέσα στις τέσσερις γραμμές.

Δείτε το VIDEO:

AP Photo/Matt Slocum

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ