NBA

Κάζινς: Έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή!

Golden State Warriors' DeMarcus Cousins poses for photos during media day at the NBA basketball team's practice facility in Oakland, Calif., Monday, Sept. 24, 2018. (AP Photo/Jeff Chiu)
AP Photo/Jeff Chiu AP PHOTO/JEFF CHIU

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα ο ΝτεΜάρκους Κάζινς έχει βάλει ως στόχο να κάνει το φετινό του ντεμπούτο στις 18 Ιανουαρίου κόντρα στους Κλίπερς, σχεδόν 1 χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει για τον ΝτεΜάρκους Κάζινς. Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, ο θηριώδης σέντερ αναμένεται σύντομα να πατήσει παρκέ, έχοντας βάλει ως στόχο να κάνει το φετινό του ντεμπούτο στις 18 Ιανουαρίου και τον αγώνα των Γουόριορς με τους Κλίπερς στο Λος Άντζελες!

Ο Κάζινς, ο οποίος είχε υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα στις 26 Ιανουαρίου 2018 όντας παίκτης των Πέλικανς, έχει ενσωματωθεί εδώ και αρκετές εβδομάδες στις προπονήσεις των Γουόριορς, οι οποίοι όμως ήθελαν να ακολουθήσουν μία προσεκτική προσέγγιση πριν τελικά τον ενσωματώσουν στην ομάδα. Το διάστημα προσαρμογής όμως φαίνεται ότι ολοκληρώθηκε, με τον Κάζινς να ετοιμάζεται να πατήσει παρκέ.

Προς το παρόν δεν είναι σίγουρο τι περιορισμούς θα βάλει ο ιατρικό επιτελείο των πρωταθλητών στον All Star σέντερ, ωστόσο η λογική λέει ότι θα υπάρχει ένα "ταβάνι' στον χρόνο συμμετοχής του μέχρι να μπορέσει σιγά-σιγά να αποκτήσει το απαιτούμενο επίπεδο φυσικής κατάστασης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η επάνοδος του Κάζινς στην δράση θα δώσει ακόμα ένα "όπλο" στα χέρια του Στιβ Κερ.

AP Photo/Jeff Chiu

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ