ΜΠΑΣΚΕΤ

"Καυτός" Χάρντεν, "έκαψε" τους Πέισερς

Houston Rockets guard James Harden, top, drives to the basket over Indiana Pacers guard Victor Oladipo during the second half of an NBA basketball game, Sunday, Nov. 11, 2018, in Houston. (AP Photo/Eric Christian Smith)
AP Photo/Eric Christian Smith AP PHOTO/ERIC CHRISTIAN SMITH

Με τον Τζέιμς Χάρντεν να σταματάει στους 40 πόντους, οι Ρόκετς κέρδισαν τους Πέισερς και σημείωσαν την 1η φετινή εντός έδρας νίκη τους. Σημαντικά "διπλά" για Μάτζικ και Χόρνετς.

Ο Τζέιμς Χάρντεν... πήρε το όπλο του. Ο "Μούσιας" αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να ξεσπάσει αγωνιστικά, παίρνοντας από το χέρι τους Ρόκετς για να τους οδηγήσει στη νίκη με 115-103 επί των Πέισερς. Αυτή ήταν μόλις η 1η φετινή εντός έδρας νίκη για τους Ρόκετς έπειτα από 5 παιχνίδια (!), με το Χιούστον να έχει πλέον ρεκόρ 5-7.

Ο Χάρντεν ολοκλήρωσε τον αγώνα με 40 πόντους με 1/2 δίποντα, 8/18 τρίποντα, 14/15 βολές, 7 ριμπάουντ, 9 ασίστ (αλλά και 9 λάθη) σε μία βραδιά που θύμισε λίγο τον περσινό εαυτό του.

Από κοντά τον ακολούθησε ο Κρις Πολ με 26 πόντους, με τον Κλιντ Καπέλα να προσθέτει 18 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ ο Πι Τζέι Τάκερ είχε 12 πόντους.

Για τους Πέισερς, ο Βίκτορ Ολαντίπο είχε 22 πόντους, 10 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς 20 πόντους και οι Θαντέους Γιανγκ και Ντάρεν Κόλισον από 13 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

"Καυτός" Χάρντεν, "έκαψε" τους Πέισερς
"Καυτός" Χάρντεν, "έκαψε" τους Πέισερς

ΝΙΚΣ - ΜΑΤΖΙΚ 89-115: Περίπατο στη Νέα Υόρκη το Ορλάντο

Σε ένα παιχνίδι που μεταβλήθηκε σε τυπική διαδικασία από (πολύ) νωρίς, οι Μάτζικ επιβλήθηκαν άνετα με 115-89 των Νικς στη Νέα Υόρκη. Οι φιλοξενούμενοι - που παρατάχθηκαν χωρίς τον Άαρον Γκόρντον - ήταν καταιγιστικοί από την αρχή, ξέφυγαν με 30-10 στην πρώτη περίοδο και ουσιαστικά δεν απειλήθηκαν ποτέ στον δρόμο για την 6η φετινή τους νίκη σε 13 παιχνίδια. Οι Νικς έχουν πλέον ρεκόρ 4-10.

Ο Τέρενς Ρος με 22 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Νίκολα Βούτσεβιτς να προσθέτει 21 πόντους και 14 ριμπάουντ και τον Μο Μπάμπα 15 πόντους και 8 ριμπάουντ. Για τους Νικς, ο Κέβιν Νοξ είχε 17 πόντους και ο Ένες Καντέρ είχε 16 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

"Καυτός" Χάρντεν, "έκαψε" τους Πέισερς
"Καυτός" Χάρντεν, "έκαψε" τους Πέισερς

ΠΙΣΤΟΝΣ - ΧΟΡΝΕΤΣ 103-113: Μαγικός Πάρκερ!

Οι Χόρνετς έδειξαν τα δόντια τους στο Ντιτρόιτ, επικρατώντας με 113-103 των Πίστονς, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους σε 7-6, έναντι 6-6 των "Πιστονιών". Και την οφείλουν εν πολλοίς σε μία.. vintage εμφάνιση του Τόνι Πάρκερ.

Ο Γάλλος γκαρντ ήταν ο ηγέτης της Σάρλοτ, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 24 πόντους, όντας μαζί με τον Κέμπα Γουόκερ (24 πόντοι) οι πρώτοι σκόρερ των νικητών. Για τους Πίστονς, ο Άντρε Ντράμοντ είχε 23 πόντους και 22 ριμπάουντ και ο Ρέτζι Μπούλοκ 23 πόντους, ενώ ο Μπλέικ Γκρίφιν έμεινε στους 10 πόντους με 4/16 σουτ, ενώ αποβλήθηκε στην 3η περίοδο, αφού έκανε ένα "σκαμνάκι" στον Μαλίκ Μονκ και παραλίγο να τον τραυματίσει.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

"Καυτός" Χάρντεν, "έκαψε" τους Πέισερς
"Καυτός" Χάρντεν, "έκαψε" τους Πέισερς

AP Photo/Eric Christian Smith

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ