NBA

"Καυτή" ανακοίνωση των Πέλικανς με "σπόντες" προς τον Άντονι Ντέιβις

Los Angeles Lakers' LeBron James, right, smiles as he walks past New Orleans Pelicans' Anthony Davis during the first half of an NBA basketball game Friday, Dec. 21, 2018, in Los Angeles. (AP Photo/Jae C. Hong)
Los Angeles Lakers' LeBron James, right, smiles as he walks past New Orleans Pelicans' Anthony Davis during the first half of an NBA basketball game Friday, Dec. 21, 2018, in Los Angeles. (AP Photo/Jae C. Hong) AP

Πολύ έντονη ανακοίνωση εξέδωσαν το βράδυ της Δευτέρας (28/1) οι Πέλικανς, εκτοξεύοντας βέλη τόσο προς τον Άντονι Ντέιβις και τους εκπροσώπους του, όσο και προς ομάδες που θεωρούν πως παραβίασαν τους κανονισμούς του ΝΒΑ.

Στα άκρα φαίνεται πως οδηγείται η σχέση των Πέλικανς με τον Άντονι Ντέιβις, λίγες ώρες μετά την απαίτηση των εκπροσώπων του 25χρονου ψηλού να παραχωρηθεί άμεσα με ανταλλαγή ώστε να βρεθεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει πρωταθλήματα. Το βράδυ της Δευτέρας (28/1) οι παράγοντες της ομάδας της Νέας Ορλεάνης τοποθετήθηκαν επίσημα μέσω ανακοίνωσης και δεν δίστασαν να πετάξουν τα βέλη τους τόσο προς τον Ντέιβις και τους εκπροσώπους του, όσο και προς ομάδες που όπως υποστηρίζουν παραβίασαν κανονισμούς της Λίγκας από την οποία ζητούν μάλιστα να επέμβει για ακόμα μία φορά!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Νιου Ορλίανς Πέλικανς:

" Το περασμένο Σαββατοκύριακο οι εκπρόσωποι του Άντονι Ντέιβις μας ενημέρωσαν πως ο αθλητής δεν σκοπεύει να υπογράψει πρόωρη επέκταση με την ομάδα μας και έτσι απαιτεί ανταλλαγή. Παρά το γεγονός ότι είμαστε απογοητευμένοι από αυτή την απόφαση, ως οργανισμός έχουμε ως προτεραιότητα να φέρουμε ένα πρωτάθλημα στην πόλη μας και στους οπαδούς μας και να χτίσουμε μια ομάδα που θα έχει επιτυχίες στο μέλλον. Σχετικά με τις συζητήσεις περί ανταλλαγής, θα την κάνουμε σύμφωνα με το δικό μας χρονοδιάγραμμα, αν υπάρχει κάτι που θα βοηθά την ομάδα μας και δεν θα υπαγορεύεται από εξωτερικούς παράγοντες. Εχουμε επίσης ζητήσει από την Λίγκα να επιβάλει με αυστηρότητα τους κανονισμούς που παραβιάζονται με αυτή την συναλλαγή".

Είναι πλέον φανερό πως ο Ντέιβις θεωρείται ξένο σώμα για τους Πέλικανς, ουδείς γνωρίζει αν θα τον δούμε ξανά με τη φανέλα της ομάδας της Νέας Ορλεάνης και θεωρείται απίθανο να υπάρξει "συμφιλίωση" ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όπως αναφέραμε και νωρίτερα στο Sport24.gr , οι Πέλικανς είναι δεδομένο πως θα ακολουθήσουν τα παραδείγματα των Πέισερς και των Σπερς που δεν έστειλαν τους Πολ Τζορτζ και Καγουάι Λέοναρντ σε Λέικερς και Κλίπερς αντίστοιχα, αλλά στους Θάντερ της μικρής Οκλαχόμα Σίτι και το κρύο Τορόντο.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ