NBA

Κάτι μεγάλο "μυρίζει" στο Χιούστον, σταμάτησαν οι συζητήσεις Ρόκετς - Ντ' Αντόνι

Κάτι μεγάλο "μυρίζει" στο Χιούστον, σταμάτησαν οι συζητήσεις Ρόκετς - Ντ' Αντόνι
AP Photo/Marcio Jose Sanchez AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Δεν θα πάρει επέκταση συμβολαίου στο Χιούστον ο Μάικ Ντ' Αντόνι, την ώρα που ο Ντάριλ Μόρι έχει βγάλει στο σφυρί όλο το ρόστερ των Ρόκετς.

Την Τετάρτη (29/5) έγινε γνωστό πως ο Ντάριλ Μόρι έβγαλε στο σφυρί όλο το ρόστερ των Ρόκετς. Την Πέμπτη (30/5) ο Μάικ Ντ' Αντόνι διέκοψε τις συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα του Χιούστον και αποφάσισε να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του (έχει ακόμα μία σεζόν) και στη συνέχεια να εξετάσει όλα τα δεδομένα που θα υπάρχουν στο τραπέζι του. Ξαφνικά, στο Τέξας όλα είναι ρευστά και φαίνεται πως ο Μόρι ετοιμάζει ή έστω έχει στο μυαλό του το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε μια μεγάλη αλλαγή καθώς είναι αποδεδειγμένο πως δεν μπορεί να χτυπήσει τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς από τους οποίους αποκλείεται σταθερά τα τελευταία χρόνια.

" Οι Ρόκετς και ο Ντ' Αντόνι ολοκλήρωσαν τις συζητήσεις τους για επέκταση της συνεργασίας τους. Ο Ντ' Αντόνι σκοπεύει να ολοκληρώσει την τελευταία σεζόν του συμβολαίου του" αναφέρει το tweet του Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, ο οποίος άφηνε από το βράδυ της Τετάρτης ανοιχτό το ενδεχόμενο η ομάδα του Χιούστον να ανταλλάξει τους πάντες, ακόμη και τον Τζέιμς Χάρντεν, σε περίπτωση που έβρισκε μια καλή συμφωνία. Κρις Πολ και Κλιντ Καπέλα είναι ξεκάθαρα οι δύο που έχουν αυτή τη στιγμή τη μεγαλύτερη αξία, σίγουρα όμως το καλοκαίρι θα είναι καυτό για τους Ρόκετς και δεν θα προκαλέσει καμία εντύπωση ακόμη και μια διακοπή της συνεργασίας τους με τον Ντ' Αντόνι.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ