NBA

Κατηγορείται ότι χτύπησε την πρώην κοπέλα του ο Κούρουτς

Κατηγορείται ότι χτύπησε την πρώην κοπέλα του ο Κούρουτς
AP Photo/Mary Altaffer AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Ο Ρόντιονς Κούρουτς των Νετς συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με την κατηγορία ότι χτύπησε την κοπέλα του. Αναμένεται να περάσει από δίκη τον Οκτώβριο.

Ο Ρόντιονς Κούρουτς αντιμετωπίζει μερικές πολύ σοβαρές κατηγορίες. Ο φόργουορντ των Νετς συνελήφθη από την αστυνομία και κατόπιν αφέθηκε ελεύθερος χωρίς εγγύηση, με την κατηγορία της βιαιοπραγίας εναντίον της πρώην κοπέλας του.

Συγκεκριμένα, ο Κούρουτς κατηγορείται ότι έπιασε από τον λαιμό την πρώην κοπέλα του στις 27 Ιουνίου και κατόπιν την πέταξε στο κρεβάτι, της έδωσε χαστούκι και της δάγκωσε το χείλος, ενώ από την πτώση στο κρεβάτι η κοπέλα τραυματίστηκε στα πλευρά. Ο Κούρουτς αναμένεται να δικαστεί στις 21 Οκτωβρίου.

Με το κατηγορητήριο να είναι αρκετά βαρύ, ο δικηγόρος του Λετονού φόργουορντ δήλωσε στο ESPN ότι " το ζευγάρι έφυγε από τη Νέα Υόρκη αγκαλιασμένο μερικές ημέρες μετά την ημερομηνία που αναφέρεται ότι συνέβη η επίθεση και μόνο όταν χώρισαν εμφανίστηκαν αυτές οι κατηγορίες, οι οποίες δεν υποστηρίζονται ούτε από φωτογραφίες, ούτε από γνωμάτευση γιατρού". Οι Νετς από την πλευρά τους εξέδωσαν ανακοίνωση, τονίζοντας ότι ερευνούν την υπόθεση.

Την σεζόν 2019/20 ο 21χρονος Κούρουτς είναι μία εξαιρετική ρούκι χρονιά, αριθμώντας 8.5 πόντους και 3.9 ριμπάουντ μέσο όρο σε 21 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Mary Altaffer

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ