ΜΠΑΣΚΕΤ

Καταιγιστικοί οι Θάντερ

Oklahoma City Thunder forward Paul George goes in for a shot in the first half of an NBA basketball game against the Utah Jazz in Oklahoma City, Monday, Dec. 10, 2018. (AP Photo/Kyle Phillips)
AP Photo/Kyle Phillips AP PHOTO/KYLE PHILLIPS

Σε τρομερή κατάσταση οι Θάντερ, κέρδισαν πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ με 122-113 τους Τζαζ.

Ντέρμπι; Ποιο ντέρμπι; Θάντερ και Τζαζ τέθηκαν για πρώτη φορά αντίπαλοι έπειτα από το περσινό τους συναπάντημα στον πρώτο γύρο των playoffs - όταν τότε είχαν προκριθεί οι δεύτεροι - με την Οκλαχόμα Σίτι να είναι μία κλάση ανώτερη και να κερδίζει εύκολα με 122-113.

Οι Θάντερ απέκτησαν από νωρίς ένα διψήφιο προβάδισμα και είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, δε, ήρθε η... έκρηξη, με τους γηπεδούχους να κάνουν ό,τι θέλουν στο παρκέ και να εκτοξεύουν την διαφορά στους 29 πόντους στο ξεκίνημα της 4ης περιόδου (106-77). Έκτοτε το παιχνίδι εκτυλίχθηκε σε τυπική υπόθεση, με τους Τζαζ απλώς να μειώνουν στο φινάλε την διαφορά σε αξιοπρεπή επίπεδα.

Ο Πολ Τζορτζ με 31 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Ντένις Σρούντερ να προσθέτει 23 πόντους, τον Στίβεν Άνταμς 22 πόντους και τον Ράσελ Γουέστμπρουκ 12 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Για τους Τζαζ, ο Ντόνοβαν Μίτσελ είχε 19 πόντους, ο Ρούντι Γκομπέρ 13 πόντους και 14 ριμπάουντ και ο Τζο Κράουντερ 13 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Καταιγιστικοί οι Θάντερ

AP Photo/Kyle Phillips

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ