NBA

Κάταγμα στον αγκώνα και τέλος η σεζόν για Ντέρικ Ρόουζ

Κάταγμα στον αγκώνα και τέλος η σεζόν για Ντέρικ Ρόουζ
AP Photo/Jim Mone AP PHOTO/JIM MONE

Οι Γουλβς ανακοίνωσαν ότι ο Ντέρικ Ρόουζ τέθηκε εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν λόγω ενός κατάγματος στον αγκώνα. Εκτός και οι Τζεφ Τιγκ και Ρόμπερτ Κόβινγκτον.

Μία υπέροχη σεζόν για τον Ντέρικ Ρόουζ, που σήμανε την επιστροφή του στο προσκήνιο, έφτασε στο τέλος της λόγω τραυματισμού, σε μία γνώριμη κατάσταση για αυτόν. Έστω και αν αυτή τη φορά το πρόβλημά του δεν είναι τόσο σοβαρό.

Όπως ανακοίνωσαν οι Γουλβς, ο Ρόουζ έχει υποστεί κάταγμα στον δεξιό αγκώνα και θα ακολουθήσει θεραπεία, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο έμπειρος γκαρντ είχε απουσιάσει από τους τελευταίους 4 αγώνες της Μινεσότα επειδή είχε πρηστεί ο αγκώνας του, με τις τελευταίες εξετάσεις να αποκαλύπτουν το μέγεθος του τραυματισμού.

Την φετινή σεζόν ο Ρόουζ είχε 18 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 4.3 ασίστ μέσο όρο σε 27.3 λεπτά συμμετοχής, μπαίνοντας στην συζήτηση για το βραβείο του κορυφαίου 6ου παίκτη της σεζόν.

Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι ο Ρόουζ δεν είναι ο μοναδικός παίκτης της Μινεσότα που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Κι αυτό γιατί την ίδια μέρα η Μινεσότα ανακοίνωσε πως εκτός δράσης τέθηκαν και οι Ρόμπερτ Κόβινγκτον (πρόβλημα στον αστράγαλο) και Τζεφ Τιγκ (ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι).

Κι αν για τον πρώτο αυτό το σενάριο έμοιαζε αναμενόμενο - αφού είχε να αγωνιστεί από τις 31 Δεκεμβρίου - η περίπτωση του δεύτερου αιφνιδίασε αρκετό κόσμο, αφού ο Τιγκ θεωρητικά βρισκόταν σε καθεστώς που η περίπτωσή του εξεταζόταν καθημερινά. Με την σεζόν ωστόσο πρακτικά να έχει τελειώσει για τη Μινεσότα, που δεν έχει ελπίδα να προλάβει το τρένο των playoffs, οι Γουλβς δεν θέλησαν να ρισκάρουν.

AP Photo/Jim Mone

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ