NBA

Καρμέλο Άντονι: "Προσεύχομαι να γυρίσω στο Πόρτλαντ"

Portland Trail Blazers' Carmelo Anthony (00) looks for a way past Los Angeles Lakers' JR Smith (21) and Kyle Kuzma (0) during the first half of an NBA basketball first round playoff game Saturday, Aug. 29, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Ashley Landis)
Portland Trail Blazers' Carmelo Anthony (00) looks for a way past Los Angeles Lakers' JR Smith (21) and Kyle Kuzma (0) during the first half of an NBA basketball first round playoff game Saturday, Aug. 29, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Ashley Landis) AP PHOTO/ASHLEY LANDIS

Η σεζόν τελείωσε για τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, με τον Καρμέλο Άντονι να δηλώνει πως θέλει να επιστρέψει για να αγωνιστεί ξανά υπό τις οδηγίες του Τέρι Στοτς.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς έκαναν το καθήκον τους απέναντι στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και ήδη σκέφτονται τη συνέχεια των ΝΒΑ Playoffs. Από την άλλη, ο Τέρι Στοτς κι οι παίκτες του θα φύγουν από τη "φούσκα" για να ξεκουραστούν και να προετοιμαστούν για την επόμενη σεζόν, με τον Καρμέλο Άντονι να δηλώνει πως επιθυμία του είναι να υπογράψει νέο συμβόλαιο με το Πόρτλαντ.

Ο πολύπειρος φόργουορντ έδειξε να ανακάμπτει τη φετινή σεζόν (μετά από μια αρκετά δύσκολη τελευταία τριετία), έχοντας 15.4 πόντους, 6.3 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ ως παίκτης των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Ξαναβρήκε τον εαυτό του, αισθάνεται καλά στην ομάδα και γι αυτό στόχος του είναι να επιστρέψει τη νέα σεζόν και να συνεχίσει το έργο του.

" Στο μυαλό μου, θα είμαι πάλι πίσω στο ΝΒΑ όταν έρθει η νέα σεζόν. Προσεύχομαι αυτό να γίνει με το Πόρτλαντ, νιώθω ότι βρήκα ένα σπίτι στο Πόρτλαντ" ανέφερε αρχικά ο Καρμέλο Άντονι των 27 πόντων στο Game 5 με τους Λος Άντζελες Λέικερς, πριν προσθέσει πως " νομίζω ότι κι οι δημοσιογράφοι το είδαν αυτό, γιατί ταίριαξα με την ομάδα. Όποτε βρίσκεις μια κατάσταση που είναι άνετη για σένα και σου επιτρέπει να είσαι ο εαυτός σου, θέλεις να μείνεις εκεί. Δεν υπάρχει λόγος να δοκιμάσεις διαφορετικά πράγματα όταν κάτι πάει ήδη καλά".

Με τον Τέρι Στοτς να επισημαίνει με βάση όλα αυτά πως " νιώθω μεγάλη τιμή που κατάφερα να τον προπονήσω".

AP Photo/Ashley Landis

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ