NBA

Καρμέλο Άντονι: "Ο τελευταίος 1.5 χρόνος ήταν συναισθηματικό τρενάκι του τρόμου"

Καρμέλο Άντονι: "Ο τελευταίος 1.5 χρόνος ήταν συναισθηματικό τρενάκι του τρόμου"

Με ένα VIDEO στο youtube ο Καρμέλο Άντονι μίλησε για την συμφωνία του με τους Μπλέιζερς, παραδεχόμενος ότι ο τελευταίος 1.5 χρόνος ήταν πολύ δύσκολος.

Ο Καρμέλο Άντονι πέρασε πολλά τον τελευταίο 1.5 χρόνο, από τότε δηλαδή που τέθηκε εκτός ροτέισον στους Θάντερ στο φινάλε της σεζόν 2017/18, μέχρι το αποτυχημένο πέρασμά του από τους Ρόκετς πέρυσι και την αναζήτηση ομάδας. Δεν διστάζει λοιπόν να παραδεχθεί ότι τίποτα δεν ήταν εύκολο.

Ο Μέλο μίλησε στο κανάλι του στο youtube με αφορμή την συμφωνία του με τους Μπλέιζερς, όπου ξεκίνησε με το να παραδεχθεί ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πως οι τελευταίοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι.

" Ο τελευταίος 1.5 χρόνος ήταν συναισθηματικό τρενάκι του τρόμου" εμφανίζεται να λέει στο ξεκίνημα του VIDEO ο Άντονι, πριν αναφερθεί στην συμφωνία του με τους Μπλέιζερς: " Όλα έγιναν μέσα σε 48 ώρες. Με πήραν τηλέφωνο την Τετάρτη, το σκέφτηκα και την Πέμπτη δεσμεύτηκα και είπα ότι είμαι έτοιμος και ανοιχτός, ας συζητήσουμε. Κάτι που οδήγησε στην Παρασκευή που μου είπαν να πάω. Οπότε ζήτησα 2-3 μέρες για να ετοιμαστώ σωματικά και πνευματικά".

Στην συνέχεια ο Μέλο τόνισε πως " υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην προπόνηση που κάνεις ενώ περιμένεις πρόταση και την προπόνηση που κάνεις όταν λάβεις πρόταση", με τον προπονητή του στην συνέχεια να αναφέρει το πρόγραμμα που ακολούθησε.

Αφού λοιπόν στην συνέχεια ο Άντονι παραδέχεται ότι μιλούσε εδώ και χρόνια με τον Ντάμιεν Λίλαρντ για το ενδεχόμενο να συνυπάρξουν, τόνισε ότι πλέον είναι πιο ταπεινός από ποτέ: " Όσα έγιναν στο παρελθόν δε μπορώ να τα αλλάξω. Έμαθα από αυτά. Απλώς συνέβησαν σε κάποια άλλη φάση της ζωής μου. Πλέον όμως έχουν ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα μέσα μου και καταλαβαίνω την κατάσταση που βρίσκομαι. Η προσέγγισή μου είναι διαφορετική".

Δείτε το VIDEO με τον Καρμέλο Άντονι να μιλάει για την επιστροφή του:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ