NBA

Κάρι και Γκριν βλέπουν τους Γουόριορς στους τελικούς του ΝΒΑ για 6η σερί χρονιά

Κάρι και Γκριν βλέπουν τους Γουόριορς στους τελικούς του ΝΒΑ για 6η σερί χρονιά
AP Photo/Ben Margot AP PHOTO/BEN MARGOT

Με τον κόσμο να τους έχει για κάποιο λόγο σχεδόν... ξεχάσει, οι Κάρι και Γκριν ξεκαθάρισαν ότι στόχος των Γουόριορς είναι να φτάσουν μέχρι τους τελικούς του ΝΒΑ για 6η σερί σεζόν!

Η αποχώρηση του Κέβιν Ντουράντ, η ανταλλαγή του Αντρέ Ιγκουοντάλα και ο τραυματισμός του Κλέι Τόμπσον είχε ως αποτέλεσμα πολύς κόσμος να θεωρεί ότι η δυναστεία των Γουόριορς τελείωσε. Οι Στεφ Κάρι και Ντρέιμοντ Γκριν δείχνουν να διαφωνούν ωστόσο με αυτή την άποψη.

Οι δύο σταρ των Γουόριορς μίλησαν στα ΜΜΕ στο πλαίσιο της Media Day των Γουόριορς και ήταν όσο πιο ξεκάθαροι γινόταν σχετικά με τον στόχο των Γουόριορς την σεζόν 2019/20: Θέλουν να φτάσουν μέχρι τους τελικούς του ΝΒΑ για 6η σερί σεζόν!

" Δεν ξέρω ποιες είναι οι προσδοκίες του καθενός. Δεν είχαμε ακόμα κάποια ομαδική συνάντηση. Ξέρω όμως ποιες είναι οι δικές μου προσδοκίες και δεν αλλάζουν χρόνο με τον χρόνο. Είναι οι ίδιες" δήλωσε αρχικά ο Γκριν, πριν συμπληρώσει με νόημα: " Βρίσκεται ακόμα ο Στεφ Κάρι στην ομάδα; Ο Κλάι Τόμπσον; Ναι. Προφανώς θεωρώ πως το γεγονός ότι επιστρέφουμε εγώ ο Κάρι και ο Κλέι, με την εμπειρία που έχουμε και προσθέσουμε τους Ντι Άντζελο Ράσελ και Κεβόν Λούνι, δείχνει ότι έχουμε πολύ ταλέντο. Έχουμε εμπειρία, αλλά παράλληλα γίναμε νεότεροι, έχοντας παίκτες που θέλουν να αποδείξουν πράγματα".

Με τον Γκριν συμφώνησε και ο Κάρι όταν ρωτήθηκε σχετικά, τονίζοντας: " Σίγουρα πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε ξανά μέχρι τους τελικούς. Όσο έχουμε τον ίδιο κορμό και τόση εμπειρία να υποστηρίζει αυτή την άποψη, θα έχουμε αυτό τον στόχο. Το ωραίο σε όλο αυτό είναι ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε από την αρχή το στυλ του παιχνιδιού μας με τους νέους παίκτες που ήρθαν. Στους τελευταίους πέντε τελικούς φτάσαμε παίζοντας με συγκεκριμένο τρόπο, οπότε ό,τι και να κάνουμε από εδώ και πέρα θα το διασκεδάσουμε ακόμα περισσότερο".

AP Photo/Ben Margot

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ