NBA

"Καρφιά" Λίλαρντ: "Όταν μία ομάδα ζει στην γραμμή των βολών είναι δύσκολο να νικήσεις"

"Καρφιά" Λίλαρντ: "Όταν μία ομάδα ζει στην γραμμή των βολών είναι δύσκολο να νικήσεις"
AP Photo/Ashley Landis, Pool AP PHOTO/ASHLEY LANDIS, POOL

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ τα έβαλε με τους διαιτητές του Game 3 με τους Λέικερς επειδή η ομάδα του Λ.Α εκτέλεσε 24 περισσότερες βολές, λέγοντας πως αυτό έπαιξε ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.

Όσο προχωράνε τα playoffs φαίνεται ότι θα αυξάνονται και οι αναφορές στην διαιτησία. Μετά λοιπόν τον προπονητή των Πέισερς, Νέιτ ΜακΜίλαν, που τα έβαλε με τους διαιτητές του Game 3 με τους Χιτ, ήρθε η σειρά του Ντέιμιαν Λίλαρντ να κάνει κάτι αντίστοιχο.

Με το Game 3 της σειράς των Λέικερς με τους Μπλέιζερς να έχει ολοκληρωθεί με νίκη των πρώτων με 116-108 και τις βολές να είναι 43-19 υπέρ των πρώτων, ο Λίλαρντ δεν μάσησε τα λόγια του.

Συγκεκριμένα, ο σταρ των Μπλέιζερς δήλωσε:" Η διαφορά στις βολές είναι κάτι που δεν βρίσκεται στον έλεγχό μας. Στο προηγούμενο παιχνίδι έπαιξαν πιο δυνατά από εμάς και μας νίκησαν εύκολα.

Σήμερα βγήκαμε και είπαμε ότι δεν θα μας τρομάξουν και θα παίξουμε δυνατά από αυτούς, με περισσότερη ενέργεια. Και ίσως κάποιες φορές να κάναμε φάουλ. Αλλά έπαιζαν και αυτοί δυνατά".

Κλείνοντας μάλιστα ο Λίλαρντ ήταν ακόμα πιο επιθετικός: " Όταν μία ομάδα ζει στην γραμμή των βολών όπως έγινε σε αυτό το παιχνίδι, είναι δύσκολο να τη νικήσεις. Ειδικά όταν είναι τόσο δυνατή όσο οι Λέικερς".

AP Photo/Ashley Landis, Pool

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ