NBA

Καντέρ: "Ομάδα της Ανατολής αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα"

Boston Celtics center Enes Kanter (11) stands on the court during the first half of an NBA basketball game against the Washington Wizards, Monday, Jan. 6, 2020, in Washington. (AP Photo/Nick Wass)
Boston Celtics center Enes Kanter (11) stands on the court during the first half of an NBA basketball game against the Washington Wizards, Monday, Jan. 6, 2020, in Washington. (AP Photo/Nick Wass) AP PHOTO/NICK WASS

Πολλοί παίκτες -και μάλιστα superstars- ομάδας της Ανατολής δεν θέλουν να γυρίσουν στα παρκέ, όπως δήλωσε ο Ενές Καντέρ. "Είναι superstars και αν σας έλεγα ονόματα, θα παθαίνατε πλάκα" είπε ο Τούρκος.

Την ώρα που οι φωνές για οριστική διακοπή της σεζόν 2019/20 πληθαίνουν , την ώρα που το κίνημα του οποίου ηγούνται ο Καϊρί Ίρβινγκ και ο Ντουάιτ Χάουαρντ μεγαλώνει, ο Ενές Καντέρ ρίχνει τη "βόμβα" και υποστηρίζει ότι ομάδα της Ανατολικής Περιφέρειας που βρίσκεται σε θέση playoffs έχει στο ρόστερ της πολλούς παίκτες που δεν σκοπεύουν να ταξιδέψουν στη Φλόριντα για να κλειστούν στη "φούσκα" της Disney World .

" Έχω φίλους σε πολλές ομάδες, σωστά; Μιλούσα, λοιπόν, με έναν από αυτούς και μου είπε -δεν θα σας πω ποιος είναι, ούτε σε ποια ομάδα αγωνίζεται- πως "έχουμε τόσα πολλά άτομα που δεν πρόκειται να αγωνιστούν". Παίζουν στην Ανατολική Περιφέρεια, είναι σε θέση playoffs και μιλάμε για superstarts. Αν σας πω ποιοι είναι, θα πάθετε πλάκα. Απλά δεν μπορώ να σας το αποκαλύψω. Μου το είπε όμως ξεκάθαρα, δεν πρόκειται να αγωνιστούν μέχρι να βρεθεί ένα εμβόλιο, μια θεραπεία" ήταν τα λόγια του Τούρκου σέντερ των Μπόστον Σέλτικς.

Νωρίτερα, ο Ντουάιτ Χάουαρντ είχε εξηγήσει πως δεν θέλει να γυρίσει στα παρκέ μέχρι να βρεθούν λύσεις σε όλα τα προβλήματα και σε όλα τα ζητήματα που έχουν βρεθεί στο δρόμο του ΝΒΑ.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ