NBA

Καντέρ: "Κανείς δεν μπορεί να μας χωρίσει"

Ο σέντερ των Σέλτικς, Ενές Καντέρ, απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ στα playoffs του NBA
Ο Ενές Καντέρ AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο Ενές Καντέρ χρησιμοποίησε τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter για να απαντήσει για όσα έγιναν στα αποδυτήρια των Μπόστον Σέλτικς μετά την ήττα στο Game 2.

Οι Μπόστον Σέλτικς ηττήθηκαν από τους Μαϊάμι Χιτ στο Game 2 της σειράς και βρίσκονται πλέον με την πλάτη στον τοίχο. Ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε το παιχνίδι έφερε ένταση στα αποδυτήρια της ομάδας του Μπραντ Στίβενς, με δημοσιογράφους που βρίσκονται στη "φούσκα" να κάνουν λόγο για ξέσπασμα και ύβρεις του Μάρκους Σμαρτ προς τους συμπαίκτες του.

Λίγη ώρα, κι ενώ ο Κέμπα Γουόκερ και ο Τζέισον Τέιτουμ έσπευσαν να κατευάσουν τους τόνους στη media availability της Βοστώνης, ο Ενές Καντέρ χρησιμοποίησε τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter για να σχολιάσει όσα γράφτηκαν πως έγιναν.

" Πολλές μαλ*** φήμες εκεί έξω, αυτό το γκρουπ παιδιών είναι ένα από τα καλύτερα στα οποία έχω βρεθεί. Κανείς δεν μπορεί να χωρίσει την οικογένειά μας. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να ανεβαίνουμε" έγραψε χαρακτηριστικά ο σέντερ της Βοστώνης, ο οποίος είχε 9 πόντους και 6 ριμπάουντ στην αναμέτρηση.

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ