NBA

Καντέρ για Τούρκογλου: "Σου είπε ο μπαμπάς σου ο Ερντογάν να με κάνεις μπλοκ;"

Boston Celtics center Enes Kanter (11) stands on the court during the first half of an NBA basketball game against the Washington Wizards, Monday, Jan. 6, 2020, in Washington. (AP Photo/Nick Wass)
Boston Celtics center Enes Kanter (11) stands on the court during the first half of an NBA basketball game against the Washington Wizards, Monday, Jan. 6, 2020, in Washington. (AP Photo/Nick Wass) AP PHOTO/NICK WASS

Ένα σχόλιο του Χέντο Τούρκογλου στα social media στον λογαριασμό του ΝΒΑ έφερε την έκρηξη του Ένες Καντέρ, ο οποίος χαρακτήρισε τον Πρόεδρο της τουρκικής Ομοσπονδίας "σκυλάκι του Ερντογάν".

Ο Χέντο Τούρκογλου βρέθηκε στο στόχαστρο του Ένες Καντέρ, ο οποίος χαρακτήρισε για μία ακόμα φορά τον Πρόεδρο της Τουρκικής Ομοσπονδίας "σκυλάκι του Ερντογάν" και... όχι μόνο. Αφορμή; Ένα σχόλιο του Τούρκογλου στα social media.

Με το ΝΒΑ να θέλει να τιμήσει τους Μουσουλμάνους ποστάροντας στα social media ένα VIDEO που έδειχνε μεταξύ άλλων και τον Καντέρ, ο Τούρκογλου απάντησε στα σχόλια ότι " στο ΝΒΑ υπάρχουν άλλοι Μουσουλμάνοι παίκτες, όπως ο Τσέντι Οσμάν, ο Φουρκάν Κορκμάζ και ο Έρσαν Ιλιασόβα". Και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Καντέρ.

Ο σέντερ των Σέλτικς πόσταρε λοιπόν το σχόλιο του Τούρκογλου στο twitter, μαζί με μία ακόμα φωτογραφία που δείχνει ότι ο Πρόεδρος της τουρκικής Ομοσπονδίας τον έχει μπλοκάρει στα social media, γράφοντας: " Ο Δικτάτορας Ερντογάν έδωσε πίσω στο σκυλάκι του τον Χέντο Τούρκογλου το κινητό του για να γράψει αυτό το σχόλιο; Επίσης, μήπως ο μπαμπάς σου ο Ερντογάν σου είπε να με κάνεις μπλοκ";

Δείτε το σχόλιο του Τούρκογλου:

AP Photo/Nick Wass

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ