NBA

Καντέρ εναντίον Νικς: "Αν δεν παίζω, στείλτε με αλλού"!

Καντέρ εναντίον Νικς: "Αν δεν παίζω, στείλτε με αλλού"!
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Ένες Καντέρ ξέσπασε μετά τον αγώνα των Νικς με τους Ρόκετς όπου δεν αγωνίστηκε καθόλου, ζητώντας να παραχωρηθεί με ανταλλαγή επειδή δεν έχει πλέον ρόλο στους Νεοϋορκέζους!

Οι Νικς έχουν τα... θέματά τους. Δεν τους έφτανε η ήττα με 110-114 μέσα στη Νέα Υόρκη από τους Ρόκετς , προϊόν των 61 πόντων που σημείωσε ο Τζέιμς Χάρντεν , ήρθαν και οι δηλώσεις του Ένες Καντέρ για να κάνουν ακόμα χειρότερα τα πράγματα.

Ο Τούρκος σέντερ ήταν εμφανώς εκνευρισμένος από το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε δευτερόλεπτο, ειδικά από την στιγμή που το πρωί του αγώνα του είχαν πει ότι θα είναι βασικός πριν αλλάξει το πλάνο τελευταία στιγμή και ξέσπασε με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ζητώντας ουσιαστικά ανταλλαγή!.

" Θέλω να παίξω μπάσκετ. Όλοι είμαστε ανταγωνιστικοί. Θέλω να παίξω μπάσκετ" δήλωσε αρχικά ο Τούρκος σέντερ, για να προσθέσει: " Αν θέλεις να με βάλεις να παίξω, κάντο. Αν δεν θέλεις, τότε απλώς στείλε με αλλού"! Ακολούθως ο Καντέρ είπε σε αντίστοιχο ύφος: " Η δουλειά μου αυτή τη στιγμή είναι να εμψυχώνω τους συμπαίκτες μου και να προσπαθώ να είμαι καλός συμπαίκτης, αλλά αυτό που μου κάνουν (σ.σ οι Νικς) δεν είναι ωραίο. Μου αξίζει κάτι καλύτερο".

Ο Καντέρ την φετινή σεζόν έχει 14.4 πόντους και 10.8 ριμπάουντ μέσο όρο σε 26.3 λεπτά συμμετοχής. Παρά τους καλούς του αριθμούς όμως, οι Νικς αποφάσισαν στα τελευταία παιχνίδια ότι ήρθε η ώρα να εστιάσουν περισσότερο στην βελτώση των Μίτσελ Ρόμπισον και Λιουκ Κορνέτ με το βλέμμα προς το μέλλον, με αποτέλεσμα να συρρικνωθεί ο ρόλος του Τούρκου σέντερ.

AP Photo/David Zalubowski

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ