ΜΠΑΣΚΕΤ

Καντέρ έμαθε ότι αποβλήθηκε για τον τσακωμό με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το παιχνίδι!

New York Knicks' Enes Kanter reacts after scoring during the first half of the NBA basketball game against the Milwaukee Bucks, Tuesday, Dec. 25, 2018, in New York. (AP Photo/Seth Wenig)
AP Photo/Seth Wenig AP PHOTO/SETH WENIG

Ο Ένες Καντέρ κλήθηκε να απαντήσει να πει την άποψή του για τον τσακωμό του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που οδήγησε στην αποβολή του και έδειξε έκπληκτος, αφού δεν ήξερε ότι είχε αποβληθεί!

Εκανε πλάκα ή μιλούσε σοβαρά; Όπως και να έχει, η αντίδραση του Ένες Καντέρ στην ερώτηση δημοσιογράφου μετά τον αγώνα των Μπακς με τους Νικς ( νίκη των πρώτων με 112-96 ) για το τι πιστεύει πως οδήγησε στο να δεχθεί 2η τεχνική ποινή και να αποβληθεί λόγω του τσακωμού του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο , πρέπει να είναι μία από τις καλύτερες της χρονιάς. Ο λόγος; Ο Καντέρ υποστήριξε πως δεν ήξερε ότι είχε αποβληθεί!

Με βάση αυτά που υποστήριξε ο Καντέρ, ο λόγος που αποχώρησε ήταν επειδή εκείνη την στιγμή έπρεπε να κάνει ράμματα στο μάτι του, το οποίο είχε ματώσει έπειτα από χτύπημα που δέχθηκε και απλώς δεν επέστρεψε στο παιχνίδι. Αυτό που δεν ήξερε - ή υποστήριξε πως δεν ήξερε - είναι ότι μετά τη τεχνική ποινή που χρεώθηκε για τον τσακωμό του με τον Γιάννη (για την ακρίβεια οι δύο παίκτες δέχθηκαν από μία τεχνική ποινή) δέχθηκε και μία δεύτερη ενώ πήγαινε προς τα αποδυτήρια για να κάνει ράμματα!

Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ο εξής:

Δημοσιογράφος: "Πώς είναι το μάτι σου; Τι έγινε με το μάτι σου; Έκανες ράμματα σωστά;"

Καντέρ: " Ναι, 3 ράμματα".

Δημοσιογράφος: " Ποια είναι η δική σου εξήγηση για αυτό που έγινε στο παρκέ και την 2η τεχνική ποινή που δέχθηκες;"

Καντέρ: " Την ποια;"

Δημοσιογράφος: "Την 2η τεχνική ποινή"

Καντέρ: " Δέχθηκα 2η τεχνική ποινή; Αποβλήθηκα; Ουάου, Γιατί, τι έκανα; Αλήθεια αποβλήθηκα; Γιατί, τι έκανα; Υποθέτω ότι πρέπει να σέβεσαι τους διαιτητές, αλλά αποβλήθηκα; Εννοώ, έκανα ράμματα στο μάτι μου, αλλά αποβλήθηκα. Εντάξει, ωραία!"

Ιδού και το VIDEO του διαλόγου του Καντέρ με την δημοσιογράφο:

Καντέρ έμαθε ότι αποβλήθηκε για τον τσακωμό με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το παιχνίδι!

AP Photo/Seth Wenig

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ