NBA

Καμπανάκι και από Μπούντενχολζερ στους Μπακς: "Ανησυχώ για την άμυνά μας"

Milwaukee Bucks head coach Mike Budenholzer in the second half of an NBA basketball game Monday, March 9, 2020, in Denver. The Nuggets won 109-95. (AP Photo/David Zalubowski)
Milwaukee Bucks head coach Mike Budenholzer in the second half of an NBA basketball game Monday, March 9, 2020, in Denver. The Nuggets won 109-95. (AP Photo/David Zalubowski) AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Η εικόνα των Μπακς στον αγώνα με τους Ράπτορς δεν άρεσε στον Μάικ Μπούντενχολζερ, ο οποίος πήρε την σκυτάλη από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και εξέφρασε την ανησυχία του.

Πριν μερικές ημέρες, με τους Μπακς να έχουν επιστρέψει από το -23 για να νικήσουν τους - χωρίς Μπάτλερ και Ντράγκιτς - Χιτ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε χτυπήσει το πρώτο "καμπανάκι" για τους Μπακς. Τώρα ήρθε η σειρά του Μάικ Μπούντενχολζερ να κάνει το ίδιο.

Με τους Μπακς να παρατάσσονται χωρίς τον Γιάννη και να γνωρίζουν την ήττα με 106-114 από τους - χωρίς Λάουρι, ΒανΒλίτ και Ιμπάκα - Ράπτορς, ο τεχνικός των Μπακς δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την εικόνα του Μιλγουόκι.

Ο Μπούντενχολζερ κλήθηκε να σχολιάσει τον αγώνα και δεν δίστασε να κοιτάξει λίγο πιο μακριά, λέγοντας προβληματισμένος: " Έχω μία ευρεία ανησυχία για την προσπάθειά μας και τον τρόπο που δουλεύουμε στην άμυνά μας. Δεν είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν είμαστε τόσο δεσμευμένοι σε αυτό το κομμάτι όσο είμαστε συνήθως σε αυτό το μέρος του παρκέ".

Στην συνέχεια ο τεχνικός των Μπακς στάθηκε και στα 19 λάθη που έκανε το Μιλγουόκι, ωστόσο τόνισε ξανά πως όλα ξεκινούν από την άμυνα: " Πρέπει να βελτιωθούμε στον τομέα των λαθών, πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Νομίζω όμως ότι η σκέψη και η συγκέντρωσή μας πρέπει να είναι να γίνομε ξανά μία ομάδα που ανήκει στην ελίτ στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού, η οποία είναι πολύ, πολύ καλή σε αυτό τον τομέα.

Θεωρώ πως αν βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι θα βγάλουμε πίεση από επάνω μας και θα κάνουμε λιγότερα λάθη στην επίθεση. Πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στην άμυνα".

AP Photo/David Zalubowski

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ