NBA

Κάμερον Ρέινολντς, ο νέος συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο στους Μπακς

Κάμερον Ρέινολντς, ο νέος συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο στους Μπακς
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Οι Μιλγουόκι Μπακς υπέγραψαν με two way contract τον σούτινγκ γκαρντ Κάμερον Ρέινολντς. Διαβάστε τι κινήσεις έκαναν ακόμα οι Σανς, οι Πέισερς και οι Σέλτικς.

Την ίδια ημέρα που οι Μπακς συναντήθηκαν με τον Τζέι Αρ Σμιθ , προσπαθώντας να βρουν άλλον έναν καλό περιφερειακό σουτέρ, ολοκλήρωσαν μία μικρότερου βεληνεκούς κίνηση. Πρόσθεσαν στο ρόστερ τους τον Κάμερον Ρέινολντς, ο οποίος υπέγραψε two way contract στο Μιλγουόκι, σύμφωνα με το ESPN.

Ο 24χρονος σούτινγκ γκαρντ δεν επιλέχθηκε στο Draft του ΝΒΑ το καλοκαίρι του 2018, όταν ολοκλήρωσε την κολεγιακή του καριέρα στο Τουλέιν, εντούτοις βρήκε προς το τέλος της κανονικής περιόδου ένα δεκαήμερο συμβόλαιο στη Μινεσότα. Εν τέλει έπαιξε σε 19 αγώνες με τους Τίμπεργουλβς, έχοντας απολογισμό 5,0 πόντους σε 13,6 λεπτά κατά μέσο όρο, σουτάροντας με ποσοστό 41,2% πίσω από τη γραμμή του τριπόντου.

ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΪΣΕΡΣ, ΣΕΛΤΙΚΣ, ΣΑΝΣ

Οι Μπακς δεν ήταν η μόνη ομάδα που έκανε κάποια κίνηση το βράδυ της Πέμπτης στο ΝΒΑ. Οι Ιντιάνα Πέισερς συμφώνησαν για μονοετές συμβόλαιο με τον 25χρονο Γκανέζο σέντερ (ύψους 2,13μ.) Αμίντα Μπρίμα, ενώ οι Σέλτικς προσέφεραν μερικώς εγγυημένο συμβόλαιο στον Τζαβόντε Γκριν, που είχε 10,8 πόντους κατά μέσο όρο με την ομάδα της Βοστώνης στο σάμερ λιγκ.

Τέλος, ο Ταρίκ Όουενς συμφώνησε για μονοετές μη εγγυημένο Exhibit 10 συμβόλαιο με τους Φοίνιξ Σανς, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να εξελιχθεί σε two way. Ο Οουενς δεν επιλέχθηκε στο φετινό Draft αλλά έπεισε τους "ήλιους" ότι αξίζει την προσοχή τους στην προετοιμασία, παρότι δεν έπαιξε στο σάμερ λιγκ λόγω τραυματισμού.

Photo credits: AP Photo/David Zalubowski

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ