NBA

Καλή η ντρίμπλα του Γιανγκ, καλύτερη η επίδοση του Ζάιον

Καλή η ντρίμπλα του Γιανγκ, καλύτερη η επίδοση του Ζάιον
AP PHOTO/JOHN BAZEMOR

Ο Τράε Γιανγκ έκανε μία τρομερή ντρίμπλα κάτω από τα πόδια στον Τζέι Τζέι Ρέντικ, αλλά ο Ζάιον Γουίλιαμσον ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με τους Πέλικανς, που κέρδισαν εύκολα τους Χοκς.

Η ασύλληπτη ντρίμπλα του Τράε Γιανγκ έδωσε μία αφορμή στους Ατλάντα Χοκς να θριαμβολογούν στη διάρκεια του αγώνα προετοιμασίας με τους Νιού Όρλεανς Πέλικανς, ωστόσο ο Ζάιον Γουίλιαμσον την ομάδα της Νέας Ορλεάνης στη νίκη.

Αρχικά, η φάση που θα δείτε παρακάτω ξεσήκωσε τους Χοκς και μπέρδεψε τον Τζέι Τζέι Ρέντικ ο οποίος... έψαχνε την μπάλα.

Από εκεί και πέρα, όμως, ο άνθρωπος που έκλεψε την παράσταση ήταν αυτός που είχε συγκεντρώσει και όλα τα φώτα πάνω του με την πρώτη θέση στο draft του 2019. Ο 19χρονος φόργουορντ, στο ανεπίσημο ντεμπούτο του, οδήγησε τους Πλεικανς στη νίκη επί των Χοκς (133-109), κάνοντας σπουδαία πράγματα για 27'49'' στο παρκέ. Πέτυχε 16 πόντους, ενώ παράλληλα είχε 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα μαζί και κάποια δυναμικά καρφώματα, με πιο εντυπωσιακό αυτό που ακολουθεί. Να σημειωθεί πως για τη νίκη των Πέλικανς, 19 πόντους χρειάστηκε να πετύχει ο Ίνγκραμ, 21 ο Χόλιντεϊ, ενώ ο Μέλι είχε 11 πόντους.

Photo Credits: AP Photo/John Bazemor

Δείτε ένα από τα καρφώματα του Ζάιον Γουίλιαμσον:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ