NBA

Ισόβιος αποκλεισμός στον οπαδό των Τζαζ που επιτέθηκε στον Γουέστμπρουκ

Oklahoma City Thunder's Russell Westbrook gets into a heated verbal altercation with fans in the first half of an NBA basketball game against the Utah Jazz, Monday, March 11, 2019, in Salt Lake City. (AP Photo/Rick Bowmer)
Oklahoma City Thunder's Russell Westbrook gets into a heated verbal altercation with fans in the first half of an NBA basketball game against the Utah Jazz, Monday, March 11, 2019, in Salt Lake City. (AP Photo/Rick Bowmer) AP

Άμεσα τα αντανακλαστικά των Γιούτα Τζαζ, που ερεύνησαν το επεισόδιο του Ράσελ Γουέστμπρουκ με οπαδό τους και προχώρησαν στον δια βίου αποκλεισμό του δεύτερου από τους αγώνες τους!

Το επεισόδιο που είχε τα ξημερώματα της Τρίτης (12/3) ο Ράσελ Γουέστμπρουκ με οπαδό των Τζαζ , έκανε τον γύρο του κόσμου. Το ΝΒΑ και πολλοί αθλητές στάθηκαν δίπλα στον παίκτη των Θάντερ που ήταν εκτός εαυτού, την πιο σπουδαία κίνηση την έκαναν όμως το βράδυ της ίδιας μέρας οι παράγοντες της ομάδας της Γιούτα που απέκλεισαν δια παντός τον συγκεκριμένο οπαδό από τους αγώνες τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους, οι Τζαζ υποστήριξαν πως διεξήγαγαν έρευνα για να βρουν τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στον οπαδό και τον Γουέστμπρουκ, με τις κάμερες ασφαλείες και τις μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν μπροστά στο περιστατικό να δείχνουν ότι υπήρξαν όντως προσβλητικές εκφράσεις προς το μέρος του ηγέτη των Θάντερ.

" Δεν υπάρχει χώρος στο άθλημά μας για προσωπικές επιθέσεις και ασέβεια. Όλοι δικαιούνται να διασκεδάσουν και να παίξουν μπάσκετ σε ένα ασφαλές περιβάλλον" δήλωσε ο πρόεδρος των Γιούτα Τζαζ, Στιβ Σταρκς. Όσο για τον Γουέστμπρουκ; Τιμωρήθηκε με πρόστιμο 25000 δολαρίων για τις ύβρεις του σε δημόσια θέα.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ