ΜΠΑΣΚΕΤ

Ίρβινγκ σε φιλάθλους των Σέλτικς: "Αν με θέλετε, σκοπεύω να ανανεώσω το συμβόλαιό μου"

Boston Celtics guard Kyrie Irving during the first quarter of a preseason basketball game in Boston, Sunday, Sept. 30, 2018. (AP Photo/Charles Krupa)
AP Photo/Charles Krupa AP PHOTO/CHARLES KRUPA

Ο Καϊρί Ίρβινγκ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2019, βρέθηκε σε εκδήλωση των Σέλτικς και αποκάλυψε στους φίλους της ομάδας πως σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιό του!

Καλό θα είναι ο κόσμος να σβήσει το όνομα του Καϊρί Ίρβινγκ από τους καλύτερους free agents του καλοκαιριού του 2019. Την ίδια στιγμή που αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων οι Νικς, έκαναν σχέδια για να τον αποκτήσουν σε περίπου 9 μήνες που λήγει το συμβόλαιό του με τους Σέλτικς, φρόντισε ο ίδιος να ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από τους Σέλτικς!

Ο σταρ των "Κελτων" βρέθηκε σε εκδήλωση της ομάδας για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας στο "TD Garden" (έδρα των Σέλτικς) και θέλησε να ξεκαθαρίσει από (πολύ) νωρίς τα πράγματα, με τον πλέον εμφανή τρόπο: Πήρε το μικρόφωνο και αποκάλυψε τα σχέδιά του!

" Το έχω ήδη συζητήσει με κάποιους συμπαίκτες μου και τους ανθρώπους της ομάδας. Αν με θέλετε, σκοπεύω να ανανεώσω το συμβόλαιό μου" είπε χαρακτηριστικά ο Ίρβινγκ μέσα σε αποθέωση από τους φίλους της ομάδας! Λίγο αργότερα μάλιστα ο γνωστός δημοσιογράφος Σαμς Χαράνια έγραψε στο twitter ότι ο All Star γκαρντ έχει ήδη μεταφέρει την επιθυμία του στους διοικούντες των Σέλτικς και έχει δεσμευτεί προφορικά να μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Ίρβινγκ βάσει κανονισμών θα μπορούσε να επεκτείνει πρόωρα το συμβόλαιό του από φέτος. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πάντως δεν θα το κάνει. Ο λόγος είναι ξεκάθαρα οικονομικός, αφού το μάξιμουμ συμβόλαιο που μπορεί να υπογράψει αυτή τη στιγμή βάσει της συλλογικής σύμβασης είναι 4ετές έναντι 101 εκατ. δολαρίων, ωστόσο αν ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Σέλτικς το προσεχές καλοκαίρι τότε θα μπορέσει να υπογράψει μέχρι και 5ετές συμβόλαιο αξίας 188 εκατ. δολαρίων! Όπως και να έχει πάντως, η δημόσια δέσμευση του Ίρβινγ σίγουρα ήχησε καλά στα αυτιά των φίλων των Σέλτικς.

Δείτε το σχετικό VIDEO με τις δηλώσεις του Ίρβινγκ:

AP Photo/Charles Krupa

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ