NBA

Ίρβινγκ: Εκτός επ' αόριστον λόγω ενοχλήσεων στον ώμο

Brooklyn Nets' Kyrie Irving (11) passes the ball during the second half of the team's NBA basketball game against the Chicago Bulls on Friday, Jan. 31, 2020, in New York. The Nets won 133-118. (AP Photo/Frank Franklin II)
Brooklyn Nets' Kyrie Irving (11) passes the ball during the second half of the team's NBA basketball game against the Chicago Bulls on Friday, Jan. 31, 2020, in New York. The Nets won 133-118. (AP Photo/Frank Franklin II) AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Ο Καϊρί Ίρβινγκ πονάει ξανά στον ώμο, γεγονός που τον επαναφέρει στα "πιτς" με τους Μπρούκλιν Νετς να αναφέρουν πως ο βασικός πόιντ γκαρντ τους θα μείνει επ' αόριστον εκτός δράσης.

Ο ώμος του Καϊρί Ίρβινγκ συνεχίζει να έχει πρόβλημα και μαζί του όλη η λειτουργία των Μπρούκλιν Νετς, οι οποίοι φέτος δεν έχουν σταματήσει λεπτό να ασχολούνται με τον 27χρονο πόιντ γκαρντ. Ο τραυματισμός που τον έχει ήδη κρατήσει εκτός από περίπου τριάντα αγώνες παραμένει άλυτο πρόβλημα για τον ίδιο, γεγονός που οδήγησε στην απόφαση της επιστροφής στα "πιτς" μέχρι νεωτέρας.

Για την ακρίβεια, το Μπρούκλιν αναφέρει πως ο παίκτης θα μείνει εκτός δράσης επ' αόριστον, αφού δεν υπάρχει η παραμικρή πρόθεση να αγωνιστεί ξανά πριν γίνει ξεκάθαρο -από κάθε άποψη- πως ο ώμος του είναι απόλυτα υγιής.

Ο Κένι Άτκινσον εξήγησε πως ο Καϊρί Ίρβινγκ θα επισκεφτεί ειδικό γιατρό μέσα στην εβδομάδα, προκειμένου να πάρει μια δεύτερη γνώμη και να οριοθετηθεί η ημερομηνία επιστροφής του στην δράση. Όπως και να έχει, αυτό που απασχολεί περισσότερο από κάθε τι άλλο την ομάδα είναι το ενδεχόμενο να είναι διαθέσιμος ο 27χρονος γκαρντ στα playoffs, δεδομένου ότι πρόκειται για παίκτη που αλλάζει τα δεδομένα και τις πιθανότητες για διάκριση στην post season. Φέτος, ο Καϊρί Ίρβινγκ έχει παίξει σε 20 αγώνες, μετρώντας 27.4 πόντους (με 39.4% στα τρίποντα), 5.2 ριμπάουντ, 6.4 ασίστ και 1.4 κλεψίματα κατά μέσο όρο, με τελευταία συμμετοχή του αυτή στις 2 Φεβρουαρίου, στην ήττα από τους Γουάσινγκτον Γουίζαρντς.

AP Photo/Frank Franklin II

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ