NBA

Ιρβινγκ: "Απέτυχα ως ηγέτης στους Σέλτικς, θα προστατέψω τον Ντουράντ"

Ιρβινγκ: "Απέτυχα ως ηγέτης στους Σέλτικς, θα προστατέψω τον Ντουράντ"
AP Photo/Mary Altaffer AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Τρομερός ο Καϊρί Ίρβινγκ, παραδέχθηκε ότι απέτυχε στους Σέλτικς και απογοήτευσε τους συμπαίκτες του, αποκάλυψε ότι η απώλεια ενός κοντινού του ανθρώπου τον επηρέασε, ενώ τόνισε ότι θα προστατέψει τον Ντουράντ.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ γύρισε σελίδα στην καριέρα του όταν αποφάσισε να υπογράψει στους Νετς μαζί με τον Κέβιν Ντουράντ. Από ότι φαίνεται όμως, έχει αποφασίσει να είναι πιο ειλικρινής από ποτέ, κάτι που φάνηκε στη Media day των Νετς ενόψει της σεζόν 2019/20, αφού είπε πράγματα που θα συζητηθούν.

Ο All Star γκαρντ αναφέρθηκε αρχικά στην περσινή σεζόν που είχε στους Σέλτικς, όπου παραδέχθηκε ότι έκανε πολλά λάθη, παίρνοντας πάνω του την ευθύνη για την αποτυχία της πρώην ομάδας του, τονίζοντας ότι το μεγαλύτερο λάθος του ήταν πως κλείστηκε στον εαυτό του μετά την απώλεια του παππού του.

Συγκεκριμένα, ο Ίρβινγκ δήλωσε: " Η χαρά που είχα παίζοντας μπάσκετ χάθηκε πέρυσι. Είχα μονίμως μία άσχημη γκριμάτσα όπου κυκλοφορούσα. Δεν άφησα κανέναν να έρθει κοντά μου εκείνη την περίοδο και αυτό με ενόχλησε. Δεν έκανα τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να δεχθώ συμβουλές και να συμβουλευτώ κάποιον ειδικό όταν έχασα έναν κοντινό μου άνθρωπο. Ποτέ δεν είχε χρειαστεί να χειριστώ κάτι τέτοιο".

Κι αν η αποκάλυψη αυτή δεν ήταν αρκετή, ο Ίρβινγκ στην συνέχεια έκανε την αυτοκριτική του: " Αντέδρασα με αχαρακτήριστο τρόπο. Δεν ήμουν έτοιμος για πολλές από τις μάχες που κλήθηκα να δώσω στην Βοστώνη και απογοήτευσα τους συμπαίκτες μου, επειδή δεν έδωσα τα πάντα. Απέτυχα ως ηγέτης σε αυτό το περιβάλλον, αφού δεν κατάφερα να φέρω κοντά τους συμπαίκτες μου. Πλέον όμως έχω ένα άλλο σκεπτικό και ελπίζω να αλλάξει αυτό στους Νετς".

Κλείνοντας, ο Ίρβινγκ αναφέρθηκε και στον Κέβιν Ντουράντ, τονίζοντας ότι δεν θα αφήσει να του συμβεί ότι στους Γουόριορς, όταν επέστρεψε νωρίτερα από ότι έπρεπε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στον 5ο Τελικό του ΝΒΑ: " Ξέρουμε ότι ο Κέβιν δεν ήταν έτοιμος να παίξει, είτε το παραδέχεται ο κόσμος είτε όχι. Ήταν εκτός παρκέ για 31 ημέρες και τον βάλαμε σε παναμερικανικό δίκτυο στους τελικούς, βάζοντας το προϊόν πάνω από τον άνθρωπο. Τώρα όμως είμαι εδώ για να τον προστατέψω. Και θα τον προστατεύω όλη την χρονιά, χωρίς να αφήσω κανέναν να μπει σε αυτό τον κύκλο εμπιστοσύνης".

AP Photo/Mary Altaffer

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ