ΜΠΑΣΚΕΤ

"Ιδρωσαν" κόντρα στους Μπουλς οι Πέισερς

Indiana Pacers' Tyreke Evans (12) goes to the basket against Chicago Bulls' Zach LaVine during the first half of an NBA basketball game, Tuesday, Dec. 4, 2018, in Indianapolis. (AP Photo/Darron Cummings)
AP Photo/Darron Cummings AP PHOTO/DARRON CUMMINGS

Οι Πέισερς τα βρήκαν σκούρα κόντρα στους Μπουλς, αλλά στο τέλος βρήκαν τον τρόπο να πάρουν τη νίκη με 96-90.

Η Ιντιάνα κλήθηκε να αντιμετωπίσει το... άγνωστο, αφού οι Μπουλς παρατάχθηκαν για πρώτη φορά με νέο προπονητή (τον Τζιμ Μπόιλεν αντί του Φρεντ Χόιμπεργκ). Ακόμα κι έτσι, οι Πέισερς κατάφεραν έστω και δύσκολα να σταθούν στο ύψος τους και να πάρουν τη νίκη με 96-90, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους σε 14-10.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται συχνά στο σκορ. Στην τέταρτη περίοδο ωστόσο οι Πέισερς πήραν ένα μικρό προβάδισμα, το οποίο δεν έφτασε ποτέ σε διψήφιο νούμερο, φτάνοντας στο θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ντάρεν Κόλισον με 23 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Μάιλς Τέρνερ να προσθέτει 18 πόντους, 11 ριμπάουντ και 5 κοψίματα και τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς 14 πόντους.

Για τους Μπουλς, ο Λάουρι Μάρκανεν είχε 21 πόντους και 10 ριμπάουντ, ο Τζάσιν Χόλιντεϊ 15 πόντους και ο Ζακ ΛαΒίν 13 πόντους και 9 ασίστ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

"Ιδρωσαν" κόντρα στους Μπουλς οι Πέισερς

AP Photo/Darron Cummings

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ