NBA

Ιδιοκτήτρια Τζαζ: "Δεν είμαστε ρατσιστική κοινότητα"

Ιδιοκτήτρια Τζαζ: "Δεν είμαστε ρατσιστική κοινότητα"
AP Photo/Rick Bowmer AP PHOTO/RICK BOWMER

Η ιδιοκτήτρια των Τζαζ, Γκάιλ Μίλερ, μίλησε στο κοινο των Τζαζ πριν τον αγώνα με τους Γουλβς με αφορμή την ρατσιστική επίθεση στον Γουέστμπρουκ, δείχνοντας την απογοήτευσή της για όσα έγιναν.

Η Γκάιλ Μίλερ θέλησε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Με την ρατσιστική επίθεση στον Ράσελ Γουέστμπρουκ στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα των Τζαζ με τους Θάντερ από οπαδό της Γιούτα ( ο οποίος τιμωρήθηκε με ισόβιο αποκλεισμό ) η ιδιοκτήτρια της ομάδας μίλησε στους φιλάθλους των "Μορμόνων" πριν τον αγώνα με τους Γουλβς ( νίκη με 120-100 ) βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους.

Η Γκάιλ Μίλερ ήταν εμφανώς φορτισμένη, δείχνοντας την δυσαρέσκειά της για ό,τι έγινε, ζητώντας από τον κόσμο του συλλόγου να σταθεί στο πλευρό των Τζαζ με ωραίο τρόπο και να φροντίσει να μην υπάρξει πρόβλημα στο μέλλον.

" Είμαι πολλή απογοητευμένη που ένας από τους ας πούμε "φιλάθλους" μας συμπεριφέρθηκε με τέτοιο τρόπο που προσέβαλλε έναν φιλοξενούμενό μας, αλλά κι επίσης εμένα προσωπικά, τον σύλλογο, τον οργανισμό μας, την κοινότητα, τους παίκτες και εσάς, τους καλύτερους φιλάθλους στο ΝΒΑ" δήλωσε αρχικά η Μίλερ, για να συμπληρώσει: " Αυτό δεν έπρεπε να συμβεί. Δεν είμαστε ρατσιστική κοινότητα.

Πιστεύουμε ότι συμπεριφερόμαστε στους ανθρώπους με ευγένεια και σεβασμό ως ανθρώπινα όντα. Ανά καιρούς κάποιοι μεμονωμένοι έχουν δείξει κακή συμπεριφορά και ξεχνάνε τους τρόπους τους δείχνοντας ασέβεια στους παίκτες των αντίπαλων ομάδων. Όταν συμβαίνει αυτό θέλω να βγαίνετε μπροστά και να φωνάζετε "stop". Έχουμε έναν κώδικα συμπεριφοράς σε αυτό το γήπεδο.

Οι άλλες ομάδες δεν είναι οι εχθροί μας. Είναι οι ανταγωνιστές μας. Ο ανταγωνισμός είναι καλό πράγματα. Δίνει την δυνατότητα στους παίκτες να δείξουν το ταλέντο τους και στους φιλάθλους να τους ενθαρρύνουν, να τους εκτιμήσουν και να φωνάξουν για αυτούς, απολαμβάνοντας ωραίες στιγμές".

Η οικογένεια Μίλερ έχει υπό την ιδιοκτησία της τους Γιούτα Τζαζ από το 1986. Από το 2009, όταν πέθανε ο Λάρι Μίλερ, το πλειοψηφικό πακέτο ανήκει στην χήρα του, Γκάιλ Μίλερ.

Δείτε το VIDEO με την τοποθέτηση της Μίλερ:

AP Photo/Rick Bowmer

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ