NBA

Ηρθαν στα χέρια Κούρουτς-Μπόλντεν και αποβλήθηκαν

Ηρθαν στα χέρια Κούρουτς-Μπόλντεν και αποβλήθηκαν

Οι Ρόντιονς Κούρουτς και Τζόνα Μπόλντεν ήρθαν στα χέρια μετά από μία τάπα του δεύτερου, με αποτέλεσμα να αποβληθούν, ενώ στην αναμπουμπούλα αποβλήθηκαν και δύο συμπαίκτες τους!

Οι Σίξερς πήραν... παραμάζωμα τους Νετς στο Game 5 της σειράς και τους διέλυσαν με 122-100, παίρνοντας την πρόκριση με 4-1 νίκες. Σε μία σειρά όμως όπου γενικά υπήρχαν εντάσεις - αφού σε κάθε παιχνίδι υπήρχε τουλάχιστον μία τεχνική ποινή ή ένα αντιαθλητικό φάουλ - δεν μπορούσε να λείψει ένας ακόμα.. τσαμπουκάς. Έστω και αν δεν εμπλέκονταν σταρ αυτή τη φορά.

Πρωταγωνιστές ήταν αυτή τη φορά ο Ρόντιονς Κούρουτς των Νετς και ο Τζονα Μπόλντεν των Σίξερς, οι οποίοι ήρθαν στα χέρια με κάτι λιγότερο από δύο λεπτά να μένουν για το τέλος. Αφορμή ήταν μία τάπα του δεύτερου, με τους δύο παίκτες να μπλέκουν τα χέρια τους και να αρνούνται να τα αφήσουν, μέχρι τελικά να σπρώξει ο Κούρουτς τον αντίπαλό του και να κινδυνεύσει να γίνει.. χαμός!

Οι δύο παίκτες αποβλήθηκαν από τους διαιτητές, ωστόσο το ενδιαφέρον είναι ότι μέσα στον γενικότερο χαμό αποβλήθηκαν ο Τζάνταν Μούσα των Νετς και ο Γκρεγκ Μονρό των Σίξερς, οι οποίοι επίσης έσπρωξαν ο ένας τον άλλο και αντάλλαξαν μερικά "γαλλικά"!

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ