ΜΠΑΣΚΕΤ

Ήρθαν στα χέρια Γουέστμπρουκ και Μάρεϊ

Ήρθαν στα χέρια Γουέστμπρουκ και Μάρεϊ

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ και ο Τζαμάλ Μάρεϊ είχαν μία ένταση λίγο πριν το τέλος του αγώνα των Θάντερ με τους Νάγκετς και άρχισαν να... σπρώχνονται, με τους συμπαίκτες τους να μπαίνουν στη μέση και να σώζουν την κατάσταση.

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ και ο Τζαμάλ Μάρεϊ είναι δύο παίκτες που φημίζονται για την ανταγωνιστική φύση τους, αφού ανά καιρούς έχουν εμπλακεί σε καυγάδες. Το συναπάντημά τους σε ένα τζάμπολ λίγο πριν το τέλος του αγώνα των Νάγκετς με τους Θάντερ ( νίκη των πρώτων με 109-98 ), λοιπόν, αποδείχθηκε απλώς η αφορμή για να έχουν μία ευκαιρία να τσακωθούν!

Με το παιχνίδι να διακρίνεται γενικώς από μπόλικη ένταση, οι δύο γκαρντ θέλησαν να πάρουν την καλύτερη δυνατή θέση. Σπρώξιμο στο σπρώξιμο όμως, κουβέντα στην κουβέντα, κόντεψαν να έρθουν στα χέρια, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μπουν οι συμπαίκτες τους στη μέση για να εξομαλυνθεί η κατάσταση!

Βασικά, αρχικά πήγε να ξεφύγει κι άλλο η κατάσταση, αφού ο Γουέστμπρουκ στην συνέχεια είχε μία έντονη διαφωνία και με τον Νίκολα Γιόκιτς, ωστόσο στο τέλος όλα λύθηκαν... ειρηνικά, με τους διαιτητές να χρεώνουν απλώς από μία τεχνική ποινή τον σταρ των Θάντερ και τον Μάρεϊ.

Δείτε το VIDEO με τον καυγά των δύο παικτών:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ