ΜΠΑΣΚΕΤ

Ήρθαν στα χέρια Γουέστμπρουκ και Κόλει-Στάιν

Ήρθαν στα χέρια Γουέστμπρουκ και Κόλει-Στάιν

Ένα σκληρό φάουλ του Ράσελ Γουέστμπρουκ στον Γουίλι Κόλει-Στάιν είχε ως αποτέλεσμα οι δύο παίκτες να έρθουν στα χέρια πριν τους χωρίσουν οι συμπαίκτες τους.

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ και ο Γουίλι Κόλει-Στάιν κόντεψαν να προκαλέσουν γενικευμένη σύρραξη στον αγώνα των Κινγκς με τους Θάντερ. Τελικά, η παρέμβαση του Στίβεν Άνταμς - με τίμημα μία τεχνική ποινή - και οι διαιτητές απέτρεψαν τα χειρότερα.

Όλα ξεκίνησαν στην τρίτη περίοδο, όταν ο Γουέστμπρουκ αποφάσισε ότι δεν θα άφηνε τον Κόλει-Στάιν να σκοράρει στο καλάθι της Οκλαχόμα Σίτι, κάνοντάς του ένα σκληρό φάουλ. Με τα χέρια των δύο παικτών να μπλέκονται όμως, ο Κόλει-Στάιν έσπρωξε τον σταρ των Θάντερ, με αποτέλεσμα να υπάρξει στην συνέχεια αντίδραση του Γουέστμπρουκ και να χρειαστεί να μπει στη μέση ο Άνταμς και να αρπάξει τον Κόλει-Στάιν για να αποφευχθούν τα χειρότερα!

Όλο αυτό το σκηνικό είχε τελικά ως αποτέλεσμα να χρεωθούν από μία τεχνική ποινή ο Κόλει-Στάιν και ο Άνταμς, αλλά όχι ο Γουέστμπρουκ (!) με το παιχνίδι να συνεχίζεται κανονικά.

Δείτε το VIDEO με την ένταση που δημιουργήθηκε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ