NBA

ΗΠΑ: Έκαναν ντεμπούτο μπροστά σε 1.600 φιλάθλους οι γιοι του ΛεΜπρόν και του Γουέιντ!

ΗΠΑ: Έκαναν ντεμπούτο μπροστά σε 1.600 φιλάθλους οι γιοι του ΛεΜπρόν και του Γουέιντ!

Οι γιοι του ΛεΜπρον Τζέιμς και του Ντουέιν Γουέιντ έκαναν το ντεμπούτο τους με την φανέλα του Γυμνασίου του Σιέρα Κάνιον μπροστά σε 1.600 φιλάθλους, με το ματς να καλύπτεται τηλεοπτικά από το ESPN!

Ο Μπρόνι Τζέιμς (γιος του ΛεΜπρον Τζέιμς) και ο Ζαΐρ Γουέιντ (γιος του Ντουέιν Γουέιντ) έκαναν το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο τους με την φανέλα του Γυμνασίου του Γκραν Κάνιον, οδηγώντας την ομάδα τους στη νίκη με 91-44 επί του Μποντγκόμερι. Όσο ενδιαφέρον βέβαια έχει αυτό, ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον είχαν οι συνθήκες που έκαναν ντεμπούτο.

Οι γιοι των δύο θρύλων του ΝΒΑ, λοιπόν, αγωνίστηκαν μπροστά σε ένα κοινό 1.600 φιλάθλων, με τον αγώνα να καλύπτεται τηλεοπτικά από το δίκτυο του ESPN (!), αφού όλοι ήθελαν να τους δουν να αγωνίζονται!

Το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι σίγουρο ότι ενθουσίασε πάντως, με τον μεν 15χρονο Μπρόνι να έχει 10 πόντους, τον δε 17χρονο Ζαΐρ να προσθέτει 6 πόντους, αλλά και ένα θεματικό alley oop κάρφωμα.

Στα δύο VIDEO που παρατίθενται μπορείτε να δείτε το κάρφωμα του Ζαΐρ Γουέιντ, καθώς και το πρώτο καλάθι του Μπρόνι Τζέιμς σε επίπεδο Γυμνασίου, ένα τρίποντο από την αριστερή γωνία:



TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ