NBA

Hall of Fame: Τον Μάιο του 2021 και εκτός Σπρίνγκφιλντ η κλάση του 2020

Los Angeles Lakers forward Kobe Bryant smiles to the crowd during a ceremony before Bryant's last NBA basketball game, against the Utah Jazz, Wednesday, April 13, 2016, in Los Angeles. (AP Photo/Jae C. Hong)
Los Angeles Lakers forward Kobe Bryant smiles to the crowd during a ceremony before Bryant's last NBA basketball game, against the Utah Jazz, Wednesday, April 13, 2016, in Los Angeles. (AP Photo/Jae C. Hong) AP PHOTO/JAE C. HONG

Αναβολή για τον Μάιο του 2021 πήρε η είσοδος της κλάσης του 2020 στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame, με την τελετή να γίνεται στο Κονέκτικατ και όχι στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης.

Με πολλούς μήνες καθυστέρηση θα μπει η κλάση του 2020 στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame, καθώς το απόγευμα της Παρασκευής ανακοινώθηκε η αναβολή της τελετής που θα γινόταν τον Σεπτέμβριο για τις 13-15 Μαΐου του 2021 εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στις ΗΠΑ με την πανδημία του κορονοϊού, αλλά και των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει το μουσείο του παγκόσμιου μπάσκετ.

Η τελετή θα γίνει μάλιστα σε καζίνο στο Κονέκτικατ και όχι στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης, με τους Κόμπι Μπράιαντ, Τιμ Ντάνκαν, Κέβιν Γκαρνέτ, Έντι Σάτον, Ρούντι Τομζάνοβιτς, Ταμίκα Κάτσινγκς, Κιμ Μάλκι, Μπάρμπαρα Στίβενς, Πάτρικ Μπάουμαν να στελεχώνουν την πραγματικά σπουδαία κλάση του 2020.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ