NBA

Η υπέροχη απάντηση του Σιάκαμ στο "πως αισθάνεσαι που ευθύνεσαι για τον αποκλεισμό;"

Η υπέροχη απάντηση του Σιάκαμ στο "πως αισθάνεσαι που ευθύνεσαι για τον αποκλεισμό;"

Μια δημοσιογράφος επέρριψε στον Πασκάλ Σιάκαμ τις ευθύνες για τον αποκλεισμό των Ράπτορς, με τον φόργουορντ της ομάδας του Τορόντο να δίνει μια πραγματικά καταπληκτική απάντηση δίχως να θυμώσει (VIDEO).

Είχαν περάσει μόλις λίγα λεπτά από το φινάλε του Game 7 με τους Σέλτικς. Η ημιτελική σειρά της Ανατολικής Περιφέρειας είχε ολοκληρωθεί, με τους Ράπτορς να λυγίζουν, να χάνουν την ευκαιρία να υπερασπιστούν τον περσινό τους τίτλο και τον Πασκάλ Σιάκαμ να δέχεται την περισσότερη και πιο έντονη κριτική για την μέτρια ομολογουμένως εικόνα του στη διάρκεια των playoffs.

" Πως αισθάνεσαι που είσαι ο υπεύθυνος γι' αυτόν το αποτέλεσμα;" ρώτησε μια δημοσιογράφος τον φόργουορντ των Καναδών, εκείνος όμως δεν θύμωσε. Κράτησε την ψυχραιμία του και έδωσε μια υπέροχη απάντηση, δείχνοντας τον σπουδαίο χαρακτήρα του, αλλά και τον επαγγελματισμό που τον διακρίνει.

" Είναι μια εμπειρία που θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερος. Πολύς κόσμος περνάει τέτοιες στιγμές, ή μαθαίνεις από αυτές, ή λυπάσαι τον εαυτό σου. Πάντα δουλεύω σκληρά και πάντα παλεύω. Υποτίθεται δεν θα έπρεπε να βρίσκομαι στη Λίγκα, αυτός ο αποκλεισμός είναι άλλο ένα βήμα για εμένα. Πάλεψα για να βρεθώ εδώ, απέδειξα ότι ανήκω εδώ. Είναι προφανές ότι το να χάνεις είναι άσχημο, είναι όμως κι αυτή μια εμπειρία. Όλοι οι σπουδαίοι έχουν περάσει από τέτοιες καταστάσεις, αν θέλουμε να είμαστε σπουδαίοι πρέπει να σηκωθούμε ξανά στα πόδια μας" ήταν η απάντηση του Σιάκαμ.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ