NBA

Η ωμή παραδοχή του ΛεΜπρόν Τζέιμς για τη σχέση του με το ESPN

Η ωμή παραδοχή του ΛεΜπρόν Τζέιμς για τη σχέση του με το ESPN
AP Photo/Jeff Chiu AP PHOTO/JEFF CHIU

Είναι γνωστή η υποστήριξη του ESPN προς τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, πρώτη φορά όμως ο Βασιλιάς του ΝΒΑ μίλησε γι' αυτό το ζήτημα και το έκανε με έναν μάλλον άκομψο τρόπο (VIDEO).

Προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση -μάλλον κακή- σε αρκετό κόσμο η προσπάθεια του ESPN να στέψει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς MVP της σεζόν 2019/20. Δημοσιογράφοι του δικτύου δεν έλεγαν απλά τη γνώμη τους, δεν δήλωναν απλά την προτίμησή τους για τον Βασιλιά, έφτασαν σε σημείο να λέει ο Μάικ Γκρίνμπεργκ ON AIR πως " δεν θα σταματήσω αν δεν πάρει το βραβείο, το έχω βάλει στόχο και θα το καταφέρω", με αποτέλεσμα να προσπαθούν να κάνου το άσπρο μαύρο και να δέχονται έντονη κριτική.

Το γεγονός ότι οι Μιλγουόκι Μπακς είχαν το καλύτερο ρεκόρ στη Λίγκα, μέχρι αυτή να διακοπεί, σε συνδυασμό με την σημαντική βελτίωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο τον καθιστούσαν όχι απλά φαβορί, αλλά σχεδόν δεδομένο νικητή και της φετινές κούρσας και γι' αυτό οσοι ασχολούνται στενά με το ΝΒΑ αισθάνονταν ενοχλημένοι από την ακραία συμπεριφορά του ESPN.

Είναι δεδομένο ότι το συγκεκριμένο δίκτυο υποστηρίζει εδώ και ολλά χρόνια τον ηγέτη των Λος Άντζελες Λέικερς, όπως και μερικά ακόμη σημαντικά MME των ΗΠΑ, ωστόσο πρώτη φορά είδαμε τον ΛεΜπρόν να παραδέχεται αυτή την ιδιαίτερη σχέση που έχουν οι δύο πλευρές. " ESPN, δεν θέλω να απολυθώ" είπε ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Ρίτσαρντ Τζέφερσον, με τον Τζέιμς να του απαντά: " Το ESPN δεν μπορεί να σε απολύσει, είσαι φίλος μου".

Κατά τα αλλα, σε πρόσφατη έρευνα που έκανε το συγκεκριμένο δίκτυο με τη συμμετοχή 70 δημοσιογράφων , MVP της σεζόν αναδείχθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που πήρε 60 ψήφους για να τον ακολουθήσουν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Τζέιμς Χάρντεν, ο Λούκα Ντόντσιτς και ο Κουάοι Λέοναρντ.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ