NBA

Η απονομή στους Πρωταθλητές Ανατολής Ράπτορς

Η απονομή στους Πρωταθλητές Ανατολής Ράπτορς

Οι Τορόντο Ράπτορς βιώνουν τις καλύτερες στιγμές της ιστορίας τους μετά τη νίκη επί των Μπακς και την πρόκριση στους Τελικούς του ΝΒΑ (VIDEO).

Οι Ράπτορς έβαλαν 100 πόντους στο 100ό παιχνίδι της σεζόν , το οποίο ήταν συμπτωματικά και το 100ό της ιστορίας τους στα playoffs. Η σημειολογία ήταν πολύ έντονη για να χάσει η ομάδα του Νικ Νερς αυτή την πρόκριση... Έπειτα από 24 σεζόν στο ΝΒΑ το Τορόντο θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε σειρά Τελικών και μέχρι τότε (31/5, 04:00) μπορεί να απολαύσει την κατάκτηση της Ανατολής.

" Χρειάστηκα πολύ καιρό για να φτάσω μέχρι αυτό το σημείο. Έπεφτα συνέχεια πάνω σε έναν συγκεκριμένο τύπο", είπε ο Κάιλ Λάουρι, εννοώντας προφανώς τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, οι ομάδες του οποίου απέκλεισαν τρεις συνεχόμενες χρονιές τους Ράπτορς την τελευταία τριετία. " Δούλεψα πολύ σκληρά για να επιστρέψω στους Τελικούς του ΝΒΑ. Πλέον, είμαι εδώ και είναι συναρπαστικό" τόνισε από τη μεριά του ο Κοουάι Λέοναρντ, ο οποίος άκουσε πολλές φορές την ιαχή "M-V-P", τόσο κατά την διάρκεια του αγώνα, όσο και την ώρα της απονομής των πρωταθλητών Ανατολής.

Δείτε την παραλαβή του τροπαίου στους Τορόντο Ράπτορς:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ