NBA

Η τρομερή ιστορία του Λούολ Ντενγκ με πρωταγωνιστή τον ΛεΜπρόν Τζέιμς

Η τρομερή ιστορία του Λούολ Ντενγκ με πρωταγωνιστή τον ΛεΜπρόν Τζέιμς
AP2011

Μια ιστορία από το παρελθόν μοιράστηκε με το κοινό ο Λούολ Ντενγκ, που εξήγησε πόσο σκληρά δούλευε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς για να γίνει ο παίκτης που όλοι απολαμβάνουμε εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες (VIDEO).

Στα 35 του χρόνια, ο Λούολ Ντενγκ έχει πλέον αποχωρήσει από τα παρκέ. Έπαιξε στο ΝΒΑ από το 2004 έως το 2019, έπαιξε σε εξαιρετικό επίπεδο με τους Σικάγο Μπουλς και εκλεισε την καριέρα του με 15 πόντους, έξι ριμπάουντ και 2.3 ασίστ ανά 34.3 λεπτά συμμετοχής σε 902 αγώνες. Πλέον απολαμβάνει τη ζωή του... συνταξιούχου και με δεδομένο ότι βρίσκεται και αυτός σε αυτοπεριορισμό εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, έχει άπλετο χρόνο για να μοιραστεί ιστορίες από το παρελθόν. Μια τέτοια μοιράστηκε με τον Ποπς Μένσα-Μπονσού σε LIVE στο Instagram, στην οποία πρωταγωνιστεί ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

" Ήμασταν σε μια διαφήμιση. Μας είχαν φέρει κάτι τρέιλερ για να καθόμαστε. Ήμουν με τον αδελφό μου. Έπρεπε να ξεκουραστούμε για 30-40 λεπτά. Αναρωτήθηκα λοιπόν τι έκανε ο ΛεΜπρόν σε αυτό το διάστημα. Βαριόμουν. Περπάτησα και πήγα να τσεκάρω, είδα να έχει φτιάξει ολόκληρο γυμναστήριο. Έκανε βάρη! Ξέρω πόσο σκληρά δούλευα εγώ, είδα όμως πόσο έξυπνα δούλευε εκείνος. Άρπαζε κάθε ευκαιρία για να γίνει καλύτερος. Πήγαινε στο παραπάνω επίπεδο και αυτό λέω πάντα στα παιδιά, πως όσο σκληρά κι αν δουλεύεις, πάντα μπορείς να κάνεις κάτι περισσότερο και να μάθεις από κάποιον άλλο. Γύρισα, βρήκα γυμναστή και έμαθα από εκείνον διότι μέχρι τότε δεν αντιμετώπιζα την κατάσταση όπως εκείνος" ήταν τα λόγια του Ντενγκ στον Μένσα-Μπονσού που έχει τον ρόλο του GM στη θυγατρική ομάδα των Γουίζαρντς στη G-League.

Δείτε το video με την αναλυτική περιγραφή του Λούολ Ντενγκ:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ